VACATURE | Commercieel Medewerker Binnendienst

Zie jij het als een uitdaging om onze klanten op een overtuigende manier te adviseren vanuit de commerciële binnendienst, om ze van begin tot het einde bij te staan? Beschik je daarnaast over technisch inzicht en beheers je tekenprogramma’s als Cad Cam?

Wij zoeken jou als aanvulling van ons TR-Team! Een klein, professioneel gedreven team met de juiste werkmentaliteit. Uiteindelijk is het jouw doel om je iedere dag opnieuw met volle energie in te zetten voor onze klanten, een langdurige relatie op te bouwen en de teamdoelstellingen te behalen. Spreekt deze functie én ons bedrijf je aan? Verras ons met je motivatie en wij verrassen jou!Waar moet je aan voldoen?

  • Je hebt minimaal MBO werk/denk niveau
  • Je beheerst tekenprogramma’s als Cad Cam of andere tekenprogramma’s
  • Woonachtig in midden Nederland
  • We zouden het fijn vinden als je minimaal 4 dagen per week kunt werken

Dit is TR-Care
Al meer dan 25 jaar is TR-Care gespecialiseerd in het inrichten van sanitaire ruimtes en leveren van tilsystemen voor de gezondheidszorg. Met specialistische producten als plafondliftsystemen, bedpanspoelers, til- en transferhulpmiddelen, douchebrancards en hoog-laagbaden groeien we steeds meer uit naar een leverancier met een totaal assortiment. Vanaf de ontwerpfase denkt TR-Care graag mee. Of nu gekozen wordt voor een volledig nieuwe inrichting bij nieuwbouw of renovatie, een aanpassing van een bestaande ruimte of voor aanschaf van een compleet pakket zorghulpmiddelen om alle gewenste zorghandelingen zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren.

Kom ons team versterken! 
Je komt te werken in een klein team, waar je samen met de buitendienst een duo vormt om optimale klant tevredenheid na te streven. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling!
Verras ons per mail (info@tr-care.nl) met je motivatie, waaruit blijkt dat jij de commerciële persoon bent die TR-Care zoekt. We horen graag van je!