VACATURE | Commercieel Medewerker Binnendienst

Ben jij communicatief sterk, creatief en commercieel ingesteld? Wij zoeken een duizendpoot met een commerciële blik!

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij de enthousiaste spil in ons kleine, professioneel gedreven team. Vanuit ons prachtige kantoor in Veenendaal ben jij de contactpersoon voor onze klanten. Aan jou de taak om het hele traject van offerteaanvraag tot orderbevestiging te verzorgen voor de klant. Je staat de klant telefonisch te woord, denkt graag mee en geeft deskundig advies. Daarnaast ondersteun je onze accountmanagers bij hun administratieve werkzaamheden.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Grijp dan deze kans en wordt onderdeel van ons TR-Team! Verras ons met je motivatie en wij verrassen jou!

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega?

Hard werken en teamwork zijn voor jou vanzelfsprekend. En net als je collega’s vind jij het heerlijk om om 16.00 uur even een lekkere cappuccino te halen.

  • Je hebt minimaal MBO werk-/denkniveau
  • Je bent enthousiast, flexibel en proactief
  • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en schrift
  • Je bent gemotiveerd en vindt het leuk om klanten te verrassen 

Maar misschien wel net zo belangrijk, wat mag je van ons verwachten?

TR-Care is een dynamisch bedrijf dat altijd in ontwikkeling is. Wij willen dat onze klanten de best mogelijke hulpmiddelen en ondersteuning krijgen voor hun zorgomgeving. Daarom bieden we talentvolle mensen een aantrekkelijke werkomgeving waar ze met plezier kunnen werken. We stimuleren de professionele ontwikkeling van medewerkers, geven ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Want we streven iedere dag naar de beste oplossing.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande tekst? Ben je klantvriendelijk, gedreven en wil jij je net als ons gepassioneerde team iedere dag opnieuw met energie inzetten voor onze klanten? Solliciteer dan direct!

Stuur een e-mail met je cv en motivatie naar sbrand@tr-care.nl, t.a.v. Stephanie Brand.
Je hoort snel van ons! Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.