Project: Adullam Maasheim

Maasheim: een prachtig, unieke woonlocatie gelegen in Puttershoek
De bouw is zo goed als afgerond. De (nieuwe) bewoners van Maasheim, stichting Adullam gehandicaptenzorg, mochten afgelopen maand eindelijk hun nieuwe woning betreden. Maasheim, de nieuwe naam voor de huidige instelling Zuiderheim, Waardheim en logeerhuis De Mantelienge, is een prachtige, nieuwe, maar bovenal opvallende woonlocatie gelegen in Puttershoek. Deze locatie biedt, vanuit christelijke identiteit, zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

In de nieuwe instelling Maasheim is plaats voor twee woongroepen met intensieve begeleiding, twee woongroepen waar (intensieve) zorg verleend wordt en een woongroep voor bewoners die achteruit gaan in hun functioneren ten gevolge van het ouder worden. Daarnaast voorziet de woonlocatie ook ruimte voor logeeropvang.


Ingebouwd plafondliftsysteem
Bij een groot aantal woongroepen wordt de lichamelijke verzorging grotendeels overgenomen door de begeleiders. Om de fysieke belasting van de begeleider zo min mogelijk te maken, is er gekozen om een plafondliftsysteem te monteren. Met het plafondliftsysteem kunnen de bewoners op een veilig, comfortabele en waardige manier verplaatst worden. Het plafondliftsysteem met wissels, rotondes en koppelingen, is afgestemd op de specifieke behoeften van Maasheim, zodat de zorgverleners in de best mogelijke omstandigheden kunnen werken.

Naast het monteren van het plafondliftsysteem, hebben wij ook de hoog-laag bedden, hoog-laag baden en douche-toiletstoelen mogen leveren. Essentiele hulpmiddelen om optimaal zorg te kunnen bieden. Per woongroep is gekeken welke hulpmiddelen geschikt en noodzakelijk zijn, zodat de cliënten de juiste zorg ontvangen, die afgestemd is op hun behoeften!

Maasheim, van harte gefeliciteerd!
Wij zijn trots dat wij onderdeel mochten zijn van dit prachtige project. Maasheim, van harte gefeliciteerd met de nieuwe woonlocatie en veel plezier met de nieuwe hulpmiddelen!

Bekijk meer foto's!