Samenwerking met Stichting Bio

Vakantiepark bij Arnhem voor gezinnen met een (complex) gehandicapt kind.

Frans Wientjes, Directeur

“Vier en een half jaar geleden begon ik als directeur bij Bio en startte gelijk met een flinke renovatie. We schreven een tender uit en TR-Care kwam daarbij als beste uit de bus.  
Ze boden een hoge kwaliteit en waren in staat om écht met ons mee te denken. Bovendien konden ze een constantheid in de productlijn bieden. Dit was voor ons belangrijk, omdat we de renovatie in fasen wilden uitvoeren. Nu, na enkele jaren samenwerking, kan ik concluderen dat we de juiste keuze hebben gemaakt. De medewerkers van TR-Care zijn ontzettend betrokken en uitermate vriendelijk. Ook problemen kunnen we open naar elkaar uitspreken. Ze staan voor ons klaar bij elke vraag en ze dragen ons vakantiepark een warm hart toe. Zo hebben ze op één van onze klusdagen de buitenmeubels voor ons terras gemaakt. In hun vrije tijd. Prachtig toch?”

Hét vakantiepark in Nederland waar gezinnen met een gehandicapt kind samen vakantie kunnen vieren

Het Bio Vakantieoord is een vakantiepark gelegen in de bossen bij Arnhem voor gezinnen met een (complex) gehandicapt kind. In 2018 kwamen er ruim 1.200 gezinnen hun vakantie doorbrengen. Voor gezinnen met een gehandicapt kind is op vakantie gaan niet vanzelfsprekend. Simpelweg omdat de nodige aanpassingen en hulpmiddelen in de meeste gangbare vakantiewoningen ontbreken. Het Bio Vakantieoord geeft deze gezinnen de kans om een betaalbare vakantie te vieren in aangepaste vakantiebungalows met aanvullende toegespitste voorzieningen. Nu eens zonder dat de handicap leidend is, biedt Bio voor het hele gezin originele activiteiten om samen te lachen, te ontspannen en avonturen te beleven!

Meer informatie over Stichting Bio? Bezoek de website