Werken bij TR-Care

Wij willen dat onze klanten de best mogelijke hulpmiddelen en ondersteuning krijgen voor hun zorgomgeving. Daarom bieden we talentvolle mensen een aantrekkelijke werkomgeving waar ze met plezier kunnen werken. We stimuleren de professionele ontwikkeling van medewerkers, geven ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Want we streven iedere dag naar de beste oplossing.

TR-Care: compacte onderneming met een enthousiast, deskundig en gedreven team

Wij zijn een compacte onderneming met een enthousiast, deskundig en gedreven team. De grote kracht van TR-Care is dat de mens centraal staat. Wie bij TR-Care werkt, begrijpt dat er niet wordt gestreefd naar een eenmalige transactie, maar naar een langdurige relatie.

Spreekt bovenstaande je aan? Ben je gedreven, wil jij je net als ons gepassioneerde team iedere dag opnieuw met volle energie inzetten voor onze klanten? Heb je affiniteit met zorg, techniek en hulpmiddelen? Meld je dan bij ons! Wij staan open voor enthousiaste mensen die op zoek zijn naar een uitdagende baan. Stuur je motivatie en cv naar info@tr-care.nl of per post naar TR-Care BV, Arkeneel 4, 3905 NS Veenendaal. We zien je reactie graag tegemoet! 

Openstaande vacatures 

 

- VACATURE | Service & Onderhoudsmonteur regio Noord Nederland

- VACATURE | Service & Onderhoudsmonteur regio Midden/Zuid Nederland

- VACATURE | Installatiemonteur plafondliften

- VACATURE | Onderhoudsmonteur

 Acquisitie n.a.v. deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct!


Erkend leerbedrijf 

TR-Care is erkend als leerbedrijf. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige stagiairs voor verschillende studierichtingen op mbo, hbo en universitair niveau. Hoe jouw stage bij ons eruitziet, bepaal je voor een groot deel zelf. Meestal duurt een stage een half jaar en maak je deel uit van een afdeling die aansluit bij jouw studierichting. De vorm van je stage hangt verder af van je studiefase en de wensen van TR-Care. Bij TR-Care krijg je een ruime stagevergoeding, reiskostenvergoeding en goede stagebegeleiding. In ruil daarvoor ga je hard aan de slag, in een leuke en inspirerende werkomgeving. Jij leert van ons en wij van jou.

Zoek je een uitdagende afstudeerplaats dan biedt TR-Care je mogelijkheden in diverse vakgebieden zoals (online) marketing, logistiek, techniek en management. Je persoonlijke interesses, ambities en betrokkenheid krijgen bij TR-Care de ruimte.

Informeer snel naar de mogelijkheden! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op. 

Stageformulier