MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Een goede balans vinden tussen de sociale (people), ecologische (planet) en economische (profit) aspecten is een uitdaging. Maar wel een uitdaging waar wij veel energie in steken. Hieronder leest u hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Planet 

TR-Care kiest bewust voor maatschappelijk verantwoord ondernemen
Dit betekent voor TR-Care het streven naar een minimalisatie van de milieubelasting van haar bedrijfsvoering. Milieu overwegingen vormen daarom een integraal onderdeel van de bedrijfsactiviteiten.

Wij zijn gehuisvest op het modernste bedrijventerrein van Veenendaal. Ons bedrijfspand is volledig klimaatneutraal. Het pand voldoet aan de normen van 2021, is voorzien van 400 zonnepanelen en wordt verwarmd en gekoeld met aardwarmte.

Naast levering en service van onze producten zijn we ook direct verantwoordelijk voor productie en ontwikkeling van een groot deel van onze producten. Innovatie en productontwikkeling heeft onze continue aandacht. Hiervoor werken wij intensief samen met toonaangevende producenten, zoals TR-Equipment AB (Zweden), Patient Lifting Solutions (Nederland), MediCasa (Duitsland), ReHabCare (Denemarken) en Discher Technik GmbH (Duitsland).

People

TR-Care heeft een sociaal personeelsbeleid
Wij vinden het belangrijk dat medewerkers het naar hun zin hebben en zich optimaal kunnen ontplooien in hun werk. Wij willen in ons bedrijf graag een mix van goed opgeleide medewerkers van alle niveaus (LBO, MBO, HBO, WO) waarbij ook plaats is voor herintreders en werknemers met een arbeidsbeperking. 
Een deel van onze producten wordt vervaardigd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bewust kiezen we hiervoor om op deze manier iets terug te doen voor de maatschappij.

Onze trouwe medewerkers hebben lange dienstverbanden en wij kennen een laag personeelsverloop. Daarnaast zijn wij ook een erkend leerbedrijf. Wij willen studenten de gelegenheid bieden om relevante werkervaring op te doen tijdens de opleiding, zodat zij al met nuttige praktijkervaring de arbeidsmarkt kunnen betreden.

Profit

TR-Care is een betrouwbaar bedrijf
Zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. Wij leveren al ruim 30 jaar hulpmiddelen aan instellingen, revalidatiecentra en particulieren. Mede door de inzet van onze medewerkers zijn wij een economisch gezond en zelfstandig MKB-bedrijf.