Klant aan het woord

 • Samenwerkingsovereenkomst Wulverhorst

  Effectief samenwerken, onze expertise delen en snelle, flexibele service op het gebied van zorghulpmiddelen. Daar draait het om in de nieuwe samenwerking tussen Woon- en Zorgcentrum De Wulverhorst en TR-Care. 

 • Klant aan het woord

  "Proactief meedenken, net een stap meer doen dan we vragen
  en altijd op zoek naar nieuwe kansen binnen de revalidatiesector. Dat is typisch TR-Care. "

 • 's Heeren Loo Ermelo: Ina van der Horst

  "De mensen bij TR-Care denken altijd met ons mee en komen dan met een passende oplossing. En als we op vrijdagmiddag nog met een dringend probleem zitten, is er nooit iemand die zegt ‘dat lossen we maandag wel op’.”

 • Stichting Bio: Frans Wientjes

  “Vier en een half jaar geleden begon ik als directeur bij Bio en startte gelijk met een flinke renovatie. We schreven een tender uit en TR-Care kwam daarbij als beste uit de bus. Ze boden een hoge kwaliteit en waren in staat om écht met ons mee te denken."

 • Amerpoort: Wouter Versluis & Casper Capel

  "De problemen, die we doorlopend hadden met onze zorghulpmiddelen, verdwenen toen TR-Care het onderhoud
  overnam. We krijgen altijd een antwoord op onze vraag of een voorstel voor ons probleem. We hebben vaste contactpersonen, die direct voor ons aan de gang gaan."

 • CuraMare: Cees Blokland

  "Wij bij CuraMare willen vaak net wat anders dan het standaard aanbod. TR-Care voelt dat goed aan. Bij TR-Care is alles bespreekbaar, het contact is prettig en informeel."

 • Mytylschool Gabriël: Karel Pelger

  Karel Pelger is fysiotherapeut bij Mytylschool Gabriël in 's-Hertogenbosch. Mytylschool Gabriël biedt kinderen van 4 t/m 20 jaar speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Kinderen met een specialistische ondersteuningsbehoefte worden op deze school ondersteund om het beste uit zichzelf te kunnen halen. De medewerkers van de school zetten zich hiervoor elke dag weer in met veel plezier, energie en toewijding!

 • PARTNERSHIP - De Hoogstraat Revalidatie

  Effectief samenwerken, kennis delen en extra activiteiten voor revalidanten mogelijk maken. Daar draait het om in de samenwerking tussen Revalidatiecentrum De Hoogstraat en TR-Care. Dinsdag 17 april hebben beide partijen de handtekening gezet onder het contract, met als belangrijkste doel: krachten bundelen en elkaar ondersteunen!

 • 's Heeren Loo regio Rivierenland: Lianne Sterk

  Lianne Sterk is beleidsmedewerker bij ’s Heerenloo regio Rivierenland. Deze instelling, die door heel Nederland verspreid zit, helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen.