Klant aan het woord

 • ONLINE BEHEER VAN UW HULPMIDDELEN

  ONLINE  BEHEER VAN UW ZORGHULPMIDDELEN

  Met ons digitale portaal bent u altijd up-to-date en heeft u inzicht in de status van uw complete hulpmiddelenpark!

 • HUREN KAN OOK

  Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig voor behandeling, verpleging, revalidatie of zorg?
  TR-Care helpt u graag hiermee!

 • Erkend leerbedrijf

  Wij zijn officieel een erkend leerbedrijf!
  Dit houdt in dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen een volwaardige leerwerkplek te bieden. Wij willen studenten de gelegenheid bieden om relevante werkervaring op te doen tijdens de opleiding, zodat zij al met nuttige praktijkervaring de arbeidsmarkt kunnen betreden.

  Wij zijn trots op deze erkenning, en we hopen in de komende jaren veel jonge en enthousiaste studenten te mogen begeleiden!

 • "TR-Care heeft ons enorm positief verrast, door de goede service, door het fijne contact, maar vooral door de juiste kwaliteit van de producten!" #

  Karel Pelger is fysiotherapeut bij Mytylschool Gabriël in 's-Hertogenbosch. Mytylschool Gabriël biedt kinderen van 4 t/m 20 jaar speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Kinderen met een specialistische ondersteuningsbehoefte worden op deze school ondersteund om het beste uit zichzelf te kunnen halen. De medewerkers van de school zetten zich hiervoor elke dag weer in met veel plezier, energie en toewijding!! 

 • Nieuw: ROPOX

  ROPOX
  TR-Care breidt haar assortiment uit met een nieuwe lijn in hoogte verstelbare sanitaire hulpmiddelen: ROPOX. Praktisch, functioneel en een mooi design! 

  Wij willen u graag kennis laten maken met onze ROPOX-lijn. Kijk snel verder!

 • PARTNERSHIP

  Effectief samenwerken, kennis delen en extra activiteiten voor revalidanten mogelijk maken. Daar draait het om in de samenwerking tussen Revalidatiecentrum De Hoogstraat en TR-Care. Dinsdag 17 april hebben beide partijen de handtekening gezet onder het contract, met als belangrijkste doel: krachten bundelen en elkaar ondersteunen!

 • Lianne Sterk: 's Heeren Loo regio Rivierenland

  Lianne Sterk is beleidsmedewerker bij ’s Heerenloo regio Rivierenland. Deze instelling, die door heel Nederland verspreid zit, helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen.

 • TR-Care feliciteert Adullam met de nieuwe locatie!

  TR-Care feliciteert Adullam met de nieuwe locatie!

 • De Hoogstraat Revalidatie kiest voor uniek plafondliftsysteem

  Uniek plafondliftsysteem bij De Hoogstraat Revalidatie

 • Frans Wientjes - Bio Vakantieoord

  Ook BIO Vakantieoord in Arnhem heeft gekozen voor TR-Care als partner voor hulpmiddelen en inrichting. TR-Care laat hiermee opnieuw zien een brede partij te zijn, die op al uw vragen rondom hulpmiddelen een antwoord heeft! Lees meer