Klant aan het woord

 • 25 jaar, daar zijn we trots op!

  25 jaar TR-Care, daar zijn we trots op! De afgelopen jaren is er veel veranderd, maar het doel van TR-Care is altijd hetzelfde geweest. Vooroplopen met nieuwe producten en diensten en continu innoveren op basis van de wensen uit de markt. We willen naast onze klanten staan, onze kennis delen en ze ondersteunen bij het leveren van optimale zorg. Dat is wat TR-Care nastreeft. Nu en in de toekomst!

 • "TR-Care heeft ons enorm positief verrast, door de goede service, door het fijne contact, maar vooral door de juiste kwaliteit van de producten!"

  Karel Pelger is fysiotherapeut bij Mytylschool Gabriël in 's-Hertogenbosch. Mytylschool Gabriël biedt kinderen van 4 t/m 20 jaar speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Kinderen met een specialistische ondersteuningsbehoefte worden op deze school ondersteund om het beste uit zichzelf te kunnen halen. De medewerkers van de school zetten zich hiervoor elke dag weer in met veel plezier, energie en toewijding!

 • PARTNERSHIP

  Effectief samenwerken, kennis delen en extra activiteiten voor revalidanten mogelijk maken. Daar draait het om in de samenwerking tussen Revalidatiecentrum De Hoogstraat en TR-Care. Dinsdag 17 april hebben beide partijen de handtekening gezet onder het contract, met als belangrijkste doel: krachten bundelen en elkaar ondersteunen!

 • Lianne Sterk: 's Heeren Loo regio Rivierenland

  Lianne Sterk is beleidsmedewerker bij ’s Heerenloo regio Rivierenland. Deze instelling, die door heel Nederland verspreid zit, helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen.

 • De Hoogstraat Revalidatie kiest voor uniek plafondliftsysteem

  Uniek plafondliftsysteem bij De Hoogstraat Revalidatie

 • Frans Wientjes - Bio Vakantieoord

  Ook BIO Vakantieoord in Arnhem heeft gekozen voor TR-Care als partner voor hulpmiddelen en inrichting. TR-Care laat hiermee opnieuw zien een brede partij te zijn, die op al uw vragen rondom hulpmiddelen een antwoord heeft! Lees meer