Hulpmiddelenbeheer

Onze visie is om u als zorginstelling maximaal te ontzorgen met ons merkonafhankelijke onderhoud, keuringen en klantenportaal. Wij stellen alles in het werk om uw hulpmiddelen optimaal te laten aansluiten bij de gebruikers en het zo lang mogelijk operationeel houden van het totale park binnen de landelijke normeringen.

Waarom hulpmiddelenbeheer van TR-Care?

  • Wij voeren merkonafhankelijk onderhoud uit
  • Wij zorgen dat uw storing binnen 24 uur is opgelost
  • Wij geven u altijd en overal inzicht in uw hulpmiddelenpark door middel van ons Portaal
  • Wij zorgen dat u op vrijdagmiddag niet verrast wordt met een kapot hulpmiddel
  • Wij zorgen dat u altijd een vervangend hulpmiddel krijgt wanneer uw hulpmiddel defect is
  • Wij zorgen voor een goed advies voor uw begroting voor het volgende jaar

Om u te ontzorgen vinden wij bereikbaarheid, snelheid en deskundigheid van essentieel belang. Hierom werken wij met vaste contactpersonen die op de hoogte zijn van alle zaken die spelen bij uw zorginstelling en u direct en goed kunnen helpen! 

Totaalpakket dat ontzorgt

De eerste stap van goed hulpmiddelenbeheer is een inventarisatie van de aanwezige hulpmiddelen. Tijdens de eerste onderhoudsronde brengen wij, met onze gecertificeerde monteurs, de hulpmiddelen in kaart en stellen een onderhouds- en keuringsschema op. Hiermee borgen wij dat uw park op tijd en op de juiste wijze wordt gekeurd. Alle bevindingen worden in ons systeem vastgelegd en de gekeurde middelen krijgen een keuringssticker. TR-Care zorgt ervoor dat u ruimschoots voldoet aan de kwaliteitseisen van uw instelling. Zo bent u direct na de eerste onderhoudsronde verzekerd van een veilig, goed en gekeurd hulpmiddel.

Optimale beschikbaarheid van informatie, alles in uw portaal

Goed beheer van hulpmiddelen is een continu proces. Het is van belang om snel en eenvoudig zicht te hebben in uw totale outillage.TR-Care heeft een tool ontwikkeld die u dat noodzakelijke inzicht, controle en grip geeft. Alle belangrijke informatie rondom uw hulpmiddelen wordt digitaal vastgelegd en inzichtelijk gemaakt in ons portaal. Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over het Mijn TR-Care portaal!

Wilt u meer informatie over ons hulpmiddelenbeheer? 
Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!