Hulpmiddelenbeheer

Hulpmiddelenbeheer van TR-Care als totaalpakket dat ontzorgt

Wilt u direct antwoord op uw vragen? Binnen 24 uur de storing aan uw hulpmiddel opgelost hebben? Altijd en overal inzicht in uw hulpmiddelenpark? Altijd een vervangend hulpmiddel wanneer uw hulpmiddel defect is?
Onze visie is om u als zorginstelling maximaal te ontzorgen met ons onderhoud, keuringen en klantenportaal. Wij stellen alles in het werk om uw hulpmiddelen optimaal te laten aansluiten bij de gebruikers en het zo lang mogelijk operationeel houden van het totale park binnen de landelijke normeringen. In onze werkwijze wordt de cliënt altijd centraal gesteld. Wij werken met aantoonbaar deskundig personeel en zijn hierdoor in staat direct en deskundig antwoord te geven op vragen van uw medewerkers. Om u te ontzorgen vinden wij bereikbaarheid, snelheid en deskundigheid van essentieel belang. Hierom werken wij met vaste contactpersonen die op de hoogte zijn van alle zaken die spelen bij uw zorginstelling en u direct en goed kunnen helpen!

Goed hulpmiddelenbeheer

De eerste stap van goed hulpmiddelenbeheer is een inventarisatie van de aanwezige hulpmiddelen. Tijdens de eerste onderhoudsronde brengen wij, met onze gecertificeerde monteurs, de hulpmiddelen in kaart en stellen een onderhouds- en keuringsschema op. Hiermee borgen wij dat uw park op tijd en op de juiste wijze wordt gekeurd. Alle bevindingen worden in ons systeem vastgelegd en de gekeurde middelen krijgen een keuringssticker. TR-Care zorgt ervoor dat u ruimschoots voldoet aan de kwaliteitseisen van uw instelling. Zo bent u direct na de eerste onderhoudsronde verzekerd van een veilig, goed en gekeurd hulpmiddel.

Optimale beschikbaarheid van informatie, alles in uw portaal

Goed beheer van hulpmiddelen is een continu proces. Het is van belang om snel en eenvoudig zicht te hebben in uw totale outillage.TR-Care heeft een tool ontwikkeld die u dat noodzakelijke inzicht, controle en grip geeft. Alle belangrijke informatie rondom uw hulpmiddelen wordt digitaal vastgelegd en inzichtelijk gemaakt in ons portaal.

Het depot garandeert:

  • Een helder overzicht van uw ‘stilstaandevoorraad’ in depot
  • Geen zorgen over logistiek. TR-Care haalt en brengt de hulpmiddelen.
  • Externe depotruimte, indien wenselijk
  • Hulpmiddelen staan altijd klaar voor veilig gebruik
  • Efficiënte inzet van beschikbare hulpmiddelen
  • Vandaag besteld is morgen geleverd
  • Geen onnodige aanschaf van nieuw hulpmiddel bij gebleken geschiktheid van
    depotmiddel

Wilt u meer informatie? 
Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!