Nieuwe algemeen directeur Wybren Terpstra stelt zich voor

Vanaf april 2023 is Wybren Terpstra (37) aangesteld als algemeen directeur van TR-Care. Wybren volgt directeur Eric Verdaasdonk op nadat TR-Care eerder dit jaar onderdeel van de JOYinCARE Group werd. Eric draagt het stokje over nadat hij bijna een decennium aan het roer stond.

Algemeen directeur Wybren Terpstra samen met algemeen directeur JOYinCARE Robert van Leeuwen 

TR-Care is een gezond bedrijf wat jarenlang een autonome groei heeft weten te realiseren en nu klaar is voor een volgende stap met haar partner JOYinCARE. Door de overname én de kennis en ervaring van Wybren is TR-Care in staat om haar activiteiten nog verder te professionaliseren. Daarnaast zal de service en dienstverlening verder worden geoptimaliseerd voor de veranderende zorgmarkt en de huidige en toekomstige uitdagingen. 

Wie is Wybren?

Wybren is al meer dan 10 jaar actief in de hulpmiddelensector. Hij heeft gewerkt voor verschillende fabrikanten van zorghulpmiddelen met eigen productie en service-, installatie- en onderhoudsafdelingen. De laatste 3 jaar was hij commercieel directeur bij United Care, onderdeel van de Direct Healthcare Groep.

De overstap van United Care naar TR-Care is voor Wybren een logische, aangezien hij eerder voor vergelijkbare organisaties heeft gewerkt en daarin succesvol was. Door de recente overname komt TR-Care in een stroomversnelling en zal samen met JOYinCARE een krachtige partner worden in het innoveren, leveren, onderhouden en het duurzaam beheren van hulpmiddelen.

Met meer dan 10 jaar ervaring komt zijn kennis goed van pas! Er ligt immers een enorme uitdaging voor ons om zorg betaalbaar te houden en te zorgen voor kwalitatieve hoogwaardige gezondheidszorg voor de mensen die zorg nodig hebben en voor de mensen die zorg geven. Bovendien hebben wij als sector grote verantwoordelijkheid om de ecologische voetafdruk te verkleinen en de hulpmiddelenmarkt duurzaam te maken!

Wybren vertelt: "Ik ben enorm vereerd en trots om voor zo’n mooie organisatie als TR-Care te mogen werken. Ik wil Eric Verdaasdonk enorm bedanken voor waar het bedrijf op dit moment staat. Waarbij afspraak is afspraak en waarbij de zorgmedewerkers en haar cliënten altijd op 1 staan. Wij gaan er een mooie rit van maken en een mooie bijdrage leveren aan de gezondheidszorg. TR-Care zorgt ervoor!