Wij zijn verhuisd!


Onze grote kracht is een snelle en kwalitatief hoogwaardige service leveren aan onze klanten. Wij willen deze service nu en in de toekomst blijven waarborgen, en verhuizen hiervoor naar een ruimere en efficiënter ingerichte locatie in Veenendaal.

Nieuwe locatie in Veenendaal

TR-Care is op dit moment gehuisvest in een energie neutraal pand. We doen daar nog een schepje bovenop. Ruim 300 zonnepanelen, een warmtepomp en een eigen bron voorzien ons van elektra, water en energie. Daarnaast vangen we ons regenwater op en hergebruiken dit weer.

Onze nieuwe locatie in Veenendaal geeft ons een groter kantoorpand en ruimere mogelijkheden voor de uitvoering van ons hulpmiddelenbeheer. Tevens is onze nieuwe locatie voorzien van een trainingsruimte en een ruime showroom.

Vanaf 25 september 2020 gaan wij ons huidige pand in Ede verlaten en verhuizen wij naar onze nieuwe, gerenoveerde locatie aan de Arkeneel 4 in Veenendaal.

De verhuizing proberen wij zo geruisloos mogelijk te laten verlopen. Wij zullen zorgen dat u hiervan geen hinder ondervindt.

We willen u vragen ons adres voor leveringen en post te wijzigen in onderstaand adres.

Ons nieuwe adres per 25 september:

Arkeneel 4
3905 NS Veenendaal 

Ons telefoonnummer blijft onveranderd: 085 485 8390
Ook onze mailadressen blijven gelijk.

Wij hebben veel zin in de verhuizing! En als u in de buurt bent, kom dan gerust eens langs, u bent van harte welkom.


Met vriendelijke groet,

Het team van TR-Care