Over TR-Care

Wie zijn wij?

Om optimale zorg te kunnen garanderen is snelle, flexibele service op het gebied van zorghulpmiddelen een vereiste. Een zorg apart, ofwel onze zorg. Voor de verkoop en levering van hulpmiddelen voor mensen die zorgafhankelijk zijn, alsmede voor 24/7 merkonafhankelijk onderhoud en beheer van medische en facilitaire zorghulpmiddelen, is TR-Care hét juiste adres. TR-Care weet wat zorgverleners en klanten bezighoudt.

Projecten

Al ruim 30 jaar is TR-Care gespecialiseerd in het inrichten van sanitaire ruimtes en leveren van tilsystemen voor de gezondheidszorg. Vanaf de ontwerpfase denkt TR-Care graag mee. Of nu gekozen wordt voor een volledig nieuwe inrichting bij nieuwbouw of renovatie, een aanpassing van een bestaande ruimte of voor aanschaf van een compleet pakket zorghulpmiddelen om alle gewenste zorghandelingen zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren. 

  • actieve en passieve patiëntentilliften
  • plafondtilliftsystemen
  • hoog-laag baden en badliften;
  • bedpanspoelers;
  • douche- en toilet hulpmiddelen
  • in hoogte verstelbare toiletsystemen;
  • verpleegmeubilair.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle service

We verdiepen ons graag in uw specifieke situatie vóórdat we met een voorstel komen. En dat is niet zonder reden. We kennen het belang van onze hulpmiddelen voor uw zorgomgeving. We weten dat u voortdurend de balans zoekt tussen wat effectief en wat efficiënt is. Daarbij zult u onze praktische en vakkundige inbreng waarderen.

Coaching & training

Om de zorgprofessional optimale ondersteuning te bieden brengen wij onze kennis en het juist gebruik van middelen graag over aan verzorgend personeel. Goed gebruik van onze hulpmiddelen is essentieel en maakt het mogelijk iedere dag weer zo goed mogelijke zorg te verlenen aan mensen die het nodig hebben. Hierom bieden we ook opleiding, coaching en instructie op de werkvloer aan.

Onderhoud

Na levering en montage/installatie blijven wij uw servicepartner. Heeft u een storing? Moeten er onderdelen vervangen worden? Is het tijd voor onderhoud? Samen met u lossen we het graag. Op werkdagen binnen 48 uur - of als het nodig is nog sneller - is uw probleem opgelost. Voor ons is dat vanzelfsprekend. Voor u misschien nog niet. Daarom nodigen we u uit voor een persoonlijke kennismaking. Wanneer u ons uw wensen bekend maakt, denken wij graag met u mee over een goede, complete en betaalbare oplossing!