Het portaal Mijn TR-Care

Alle hulpmiddelen in het Mijn TR-Care portaal

Goed beheer van hulpmiddelen is een continu proces. Het is van belang om snel en eenvoudig zicht te hebben in uw totale outillage.TR-Care heeft een tool ontwikkeld die u dat noodzakelijke inzicht, controle en grip geeft. Alle belangrijke informatie rondom uw hulpmiddelen wordt digitaal vastgelegd en inzichtelijk gemaakt in ons portaal. Alle wijzigingen worden direct getoond, zodat u altijd over up-to-date informatie beschikt.

Alles in het Mijn TR-Care portaal

Mijn TR-Care geeft u de mogelijkheid alles digitaal te bekijken, te volgen, te controleren en te bewerken. Met Mijn TR-Care kan op diverse stappen worden ingezoomd en kan op individueel niveau (locatie, hulpmiddel) de diepte in gegaan worden.

Door middel van selecties kunt u op simpele wijze snel overzichten genereren van alle middelen en kan ook de status van afzonderlijke middelen separaat worden opgeroepen.

Onze medewerkers werken ook met dit volledig digitale portaal. Voor u is ieder moment van de dag inzichtelijk wat TR-Care doet voor u en uw hulpmiddelen. U ziet direct de status van reparaties, onderhoud, aantal middelen in depot, status van hulpmiddelen etc. Het portaal biedt ook de mogelijkheid om direct via deze digitale weg al uw verzoeken in te dienen bij TR-Care. Of het nu gaat om een reparatie aanvraag of een melding voor het depot. Alles is real-time te bekijken.

Wilt u meer informatie?
Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!