Nieuws

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

 • Bobath aankleedtafel nu met luxe badlaken

  28 september 2021
  Bij bestellingen t/m 31 oktober 2021 ontvangt u een luxe badlaken (230x100 cm) cadeau.

 • NIEUW: ROPOX QuickWash - in hoogte én diepte verstelbare wastafel

  28 juli 2021
  QuickWash is de nieuwe in hoogte én diepte verstelbare wastafel van Ropox. De wastafel kan vanaf de muur naar beneden en tegelijkertijd naar voren worden versteld waardoor de beenruimte eronder toeneemt. Dit is een groot voordeel voor rolstoelgebruikers.

 • SooF circulair matras nu met 30 dagen omruilgarantie

  15 juli 2021
  SooF® is een duurzaam zorgmatras en is inzetbaar bij decubitus t/m categorie 2. Volledig circulair! U heeft nu de gelegenheid dit matras uit te proberen met 30 dagen omruilgarantie. Bevalt dit matras u niet? Dan ruilen wij het gratis voor u om naar het door u gewenste matras. 

 • PLS: onze betrouwbare partner in plafondliften

  03 juni 2020
  Marcel van den Brandt, Algemeen Directeur
  “TR-Care was onze eerste afnemer, toen we in 2010 met PLS startten. Daarom alleen al nemen ze een bijzondere positie in. Maar de samenwerking gaat verder terug, tot in 1998. Toen werkten wij al samen met Goos den Hartog. Als zzp-ers verzorgden we de installatie, het onderhoud en de storingen van de plafondliften van TR-Care. Door de jaren heen bouwden we een enorme kennis op. Totdat we dachten dat we het zelf beter konden.

 • Daarom de Piccolo!

  16 juli 2020
  5 tot 10% van alle opgenomen patiënten in een ziekenhuis, revalidatiecentrum of verpleeghuis wordt getroffen door uitbraken van infecties. Natuurlijk zijn uitbraken van infecties in zorginstellingen niet 100% te voorkomen, maar met een bedpanspoeler wordt de kans op infecties wel geminimaliseerd.

 • Tip van TR-Care!

  26 mei 2020
  Wanneer gebruik je Wendylett? WendyLett is bedoeld voor zorgvragers die problemen hebben met draaien in bed. De gladde, zijdeachtige kern, maakt het draaien van de zorgvrager mogelijk met minimale inspanningen. Zijwaarts glijden is nu makkelijker, zonder dat de zorgvrager risico loopt uit het bed te vallen. Dit komt door het anti-glij materiaal aan beide kanten van het laken.