Nieuws

Klik op onderstaande links voor het nieuws.

 • NIEUW: SYST'AM AD-zitkussens

  Zitkussens en Positioneringhulpmiddelen voor (rol)stoelen
  Wanneer u of uw cliënt langdurig op bed moet liggen of in een (rol)stoel zit, is er een kans dat er  doorligplekken ontstaan. De wonden van decubitus worden veroorzaakt door de druk die langdurig op dezelfde plek op de huid ontstaat. Speciaal voor deze doelgroep hebben wij een nieuwe lijn hulpmiddelen in ons assortiment opgenomen: SYST’AM.  SYST’AM beschikt over een complete serie (Antidecubitus) hulpmiddelen, zoals kussens, matrassen en positioneringhulpmiddelen voor rolstoelgebruikers en bedlegerige patiënten.

 • De nieuwe TR 3200 is leverbaar!

  Op zoek naar een douche-badwagen met voldoende ruimte voor de cliënt, elektrisch verstelbaar én met een prachtig design? 
  Maak kennis met onze nieuwe douche-badwagen TR 3200!

 • De battle van 2017

  Indrukwekkend, emotioneel, een evenement wat je meegemaakt moet hebben. Dat zijn de woorden van onze collega Ard Vooren die afgelopen week heeft meegedaan met de 5e editie van de HandbikeBattle.

 • Project: Zwembad De Helster

  Veiligheid in zwembaden
  Sinds 2004 is bekend dat in zwembaden waar roestvrijstaal wordt toegepast, dat tot veiligheidsproblemen kan leiden. Gangbare RVS soorten kunnen in een zwembadruimte onderhevig zijn aan scheurvormende corrosie, mede door chloordampen. Door de scheurvorming verliezen dragende onderdelen zoals ophangelementen hun sterkte en kunnen uiteindelijk bezwijken. In Zwembad De Helster hangt sinds kort een plafondliftsysteem in het zwembad dat niet gevoelig is voor deze vorm van aantasting.

 • Project: Adullam Maasheim

  Maasheim: een prachtig, unieke woonlocatie gelegen in Puttershoek
  De bouw is zo goed als afgerond! De (nieuwe) bewoners van Maasheim, stichting Adullam gehandicaptenzorg, mochten afgelopen maand eindelijk hun nieuwe woning betreden. Maasheim, de nieuwe naam voor de huidige instelling Zuiderheim, Waardheim en logeerhuis De Mantelienge, is een prachtige, nieuwe, maar bovenal opvallende woonlocatie gelegen in Puttershoek. Deze locatie biedt, vanuit christelijke identiteit, zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

 • Persbericht: ROPOX badkamerhulpmiddelen

  Nieuwe badkamerhulpmiddelen bij TR- Care
  Voor het eerst in Nederland toont TR-Care op de vakbeurs Zorgtotaal 2017 een nieuwe lijn badkamerhulpmiddelen van de Deense fabrikant Ropox voor onder andere instellingen, ziekenhuizen en voor toepassing in de thuiszorg.

 • Persbericht: plafondlift met sensortechnologie

  TR-Care presenteert:
  Plafondliftsysteem met sensortechnologie
  Verantwoord tillen wordt in de zorg alsmaar belangrijker. Om rug, nek en schouders van zorghulpverleners te ontlasten, presenteert TR-Care daarom op de vakbeurs Zorgtotaal 2017 haar innovatieve plafondliftsysteem met ‘sensor motion’.

 • TR-Care maakt geschiedenis!

  TR-Care maakt geschiedenis! Voor het eerst tonen wij onze oplossingen in de gezondheidszorg op de Nederlandse buis. Bekijk ons item!

 • Nieuw: ROPOX

  ROPOX  |   sanitaire hulpmiddelen

  TR-Care breidt haar assortiment uit met een nieuwe lijn in hoogte verstelbare sanitaire hulpmiddelen: ROPOX. Praktisch, functioneel en een mooi design!

 • Uitbreiding TR-Team!

  Door onze voortdurende groei, hebben wij niet één, maar twee nieuwe collega’s die ons team komen versterken: Martijn en Ard. Wie zijn zij? En wat spreekt hen aan in hun werk?
  Tijd voor een kennismaking!

 • Partnership: Op de Bies

  Wonen en werken, actief aan het leven meedoen, afspreken met vrienden en jezelf ontwikkelen. De meeste mensen doen dat zelfstandig. Anderen hebben een steuntje in de rug nodig. Op de Bies is er voor die anderen!
  Op de Bies biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. TR-Care ondersteunt hen op het gebied van zorghulpmiddelen, zodat het woon-en leefklimaat van de cliënten past bij hun wensen en mogelijkheden.

   

 • Project: 's Heeren Loo Wekerom

  De bouw is afgerond! De (nieuwe) bewoners van ’s Heeren Loo Wekerom mochten afgelopen week eindelijk hun nieuwe woning betreden. Begin 2016 is ‘s Heeren Loo Zuid-Veluwe begonnen met de bouw van 32 woonplekken. Deze prachtige locatie midden in de bossen van de Veluwe biedt ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met een lichte tot ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking.

 • Huren kan ook!

  Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig voor behandeling, verpleging, revalidatie of zorg?
  Bij TR-Care kunt u niet alleen hulpmiddelen kopen, maar ook huren!
   

 • Partnership: Revalidatiecentrum De Hoogstraat

  Effectief samenwerken, kennis delen en extra activiteiten voor revalidanten mogelijk maken. Daar draait het om in de samenwerking tussen Revalidatiecentrum De Hoogstraat en TR-Care. Dinsdag 17 april hebben beide partijen de handtekening gezet onder het contract, met als belangrijkste doel: krachten bundelen en elkaar ondersteunen!

 • Gezocht: Service & Onderhoudsmonteur

  GEZOCHT! Wegens groei aan werkzaamheden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van ons serviceteam. Als Service & Onderhoudsmonteur ben je samen met een collega dagelijks onderweg naar instellingen verspreid door heel Nederland. Op locatie verzorg je het totale hulpmiddelenpakket van onderhoud en keuring. Zo zorg jij ervoor dat zorginstellingen blijven draaien. Hiervoor is affiniteit met onze doelgroep, deskundigheid en technische vaardigheden op hoog niveau noodzakelijk.

 • NIEUW: Mobiele Stoelweegschaal

  Veilig, comfortabel en in een prettige zithouding uw cliënt wegen. Onze ergonomische stoelweegschaal ondersteunt u daarbij. De stoel is voorzien van een duidelijk afleesbaar display en heeft afzonderlijk van elkaar opklapbare armleuningen en een opklapbare voetensteun.

 • Mytylschool Gabriël: Karel Pelger

  Karel Pelger is fysiotherapeut en preventiemedewerker bij Mytylschool Gabriël in 's-Hertogenbosch. Mytylschool Gabriël biedt kinderen van 4 t/m 20 jaar speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Kinderen met een specialistische ondersteuningsbehoefte worden op deze school ondersteund om het beste uit zichzelf te kunnen halen, zodat zij als volwaardig mens een plek kunnen verwerven binnen onze samenleving. De medewerkers van de school zetten zich hiervoor elke dag weer in met veel plezier, energie en toewijding!

 • Urinezaksnijder, dé oplossing

  Hoe kunt u het infectierisico in uw instelling beperken? U maakt misschien al gebruik van een bedpanspoeler, maar hoe worden urine- en katheterzakken verwerkt? 
  Wij hebben voor u de oplossing, zowel kleinschalig (met optie urinezakschaar in de bedpanspoeler) als grootschalig (een aparte machine voor het knippen en desinfecteren van urine- en katheterzakken).  

   

   

 • Nieuw: aankleed- en behandeltafels

  TR-Care heeft haar assortiment uitgebreid met aankleed- en behandeltafels. Deze tafels zijn speciaal ontwikkeld voor het aankleden en/of behandelen van cliënten.

 • Lianne Sterk: 's Heeren Loo regio Rivierenland

  Lianne Sterk is beleidsmedewerker bij ’s Heerenloo regio Rivierenland. Deze instelling, die door heel Nederland verspreid zit, helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. TR-Care is leverancier en adviseur voor de zorghulpmiddelen bij 's Heerenloo regio Rivierenland.

 • Nieuw in ons assortiment!

  TR-Care heeft haar assortiment uitgebreid met 2 nieuwe producten! Een praktische, mooi vormgegeven douche-toiletstoel en een compacte, kwalitatief hoge douche-badwagen.

 • Het nieuwe Mary elektrisch kanteljuk

  Het vernieuwde tiljuk wordt per heden op elke nieuwe Mary tillift met elektrische kanteljuk gemonteerd. Wat maakt het dat dit tiljuk is vernieuwd? 

 • Langer thuis wonen? Geen probleem!

  Er bestaan veel misverstanden bij de aanschaf van een plafondtillift. Eén misverstand is dat een plafondlift in veel gevallen duurder is in vergelijking met een verrijdbare tillift. 

  Dit misverstand willen we graag uit de wereld helpen. TR-Care biedt overzichtelijke pakketprijzen, zodat u precies weet wat u vooraf betaald bij het aanschaffen van een plafondlift.

   

 • Ons nieuwe pand! Dé sleutel naar maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Let op! Per 1 februari is ons nieuwe telefoonnummer 085 485 83 90 en komt onze postbus te vervallen! Lees meer