Nieuws

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

 • VACATURE | Afleveraar Zorghulpmiddelen

  Ben jij een aanpakker en wil jij elke dag een steentje bijdragen aan betere zorg in Nederland? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou. Wij zijn op zoek naar een afleveraar zorghulpmiddelen!

 • VACATURE | Commercieel Medewerker Binnendienst

  Ben jij communicatief sterk, creatief en commercieel ingesteld? Wij zoeken een duizendpoot met een commerciële blik! Kom ons TR-Team versterken!

 • VACATURE | Technische medewerkers

  Ben jij een aanpakker en wil jij elke dag een steentje bijdragen aan betere zorg in Nederland? Dan is TR-Care het perfecte bedrijf voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar technische medewerkers, ter versterking van ons service- & onderhoudsteam.

 • PLS: onze betrouwbare partner in plafondliften

  03 juni 2020
  Marcel van den Brandt, Algemeen Directeur
  “TR-Care was onze eerste afnemer, toen we in 2010 met PLS startten. Daarom alleen al nemen ze een bijzondere positie in. Maar de samenwerking gaat verder terug, tot in 1998. Toen werkten wij al samen met Goos den Hartog. Als zzp-ers verzorgden we de installatie, het onderhoud en de storingen van de plafondliften van TR-Care. Door de jaren heen bouwden we een enorme kennis op. Totdat we dachten dat we het zelf beter konden.

 • Daarom de Piccolo!

  5 tot 10% van alle opgenomen patiënten in een ziekenhuis, revalidatiecentrum of verpleeghuis wordt getroffen door uitbraken van infecties. Natuurlijk zijn uitbraken van infecties in zorginstellingen niet 100% te voorkomen, maar met een bedpanspoeler wordt de kans op infecties wel geminimaliseerd.

 • Tip van TR-Care!

  26 mei 2020
  Wanneer gebruik je Wendylett? WendyLett is bedoeld voor zorgvragers die problemen hebben met draaien in bed. De gladde, zijdeachtige kern, maakt het draaien van de zorgvrager mogelijk met minimale inspanningen. Zijwaarts glijden is nu makkelijker, zonder dat de zorgvrager risico loopt uit het bed te vallen. Dit komt door het anti-glij materiaal aan beide kanten van het laken. 

 • Samenwerkingsovereenkomst Wulverhorst

  Effectief samenwerken, onze expertise delen en snelle, flexibele service op het gebied van zorghulpmiddelen. Daar draait het om in de nieuwe samenwerking tussen Woon/ en Zorgcentrum De Wulverhorst en TR-Care. Woensdag 1 juli hebben beide partijen de handtekening gezet onder de Samenwerkingsovereenkomst Hulpmiddelenbeheer, met als belangrijkste doel: krachten bundelen en elkaar ondersteunen.

 • Wij zijn verhuisd!

  Wij zijn verhuisd! Ons nieuwe adres per 25 september is: Arkeneel 4, 3905 NS Veenendaal

 • Informatie omtrent Coronavirus (Covid-19)

  03 juni 2020
  Inmiddels is het alweer een aantal maanden geleden dat de overheid strenge maatregelen heeft getroffen vanwege het Coronavirus. Wij als ondersteunend bedrijf in de zorg nemen deze richtlijnen nog steeds meer dan serieus. Niet alleen om de verspreiding van het virus in Nederland tegen te gaan, maar ook zeker omdat een groot deel van onze klanten een verhoogd risico heeft.
   

 • NIEUW: Huuroverzicht in uw Portaal!

  11 december 2019
  Sinds kort hebben wij een nieuwe button toegevoegd: de VERHUUR button. Zo heeft u altijd overzicht van de hulpmiddelen die u via ons huurt. Alle belangrijke informatie rondom uw huur-hulpmiddelen wordt vanaf nu digitaal vastgelegd en inzichtelijk gemaakt in uw Portaal. Alle wijzigingen worden direct getoond, zodat u altijd over up-to-date informatie beschikt.

 • PROJECT: 's Heeren Loo Apeldoorn

  29 oktober 2019
  De afgelopen jaren is er hard gewerkt op de ’s Heeren Loo locatie Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Door nieuwbouw en renovatie van bestaande panden maken zij hun woningen klaar voor de toekomst. Dit gebeurt volgens een vast huisvestingsconcept. Door dit huisvestingsconcept kunnen woningen in de toekomst eenvoudig worden aangepast naar de wensen en behoeften van de bewoners.

 • Samenwerking met Stichting Bio

  12 september 2019
  “Vier en een half jaar geleden begon ik als directeur bij Bio en startte gelijk met een flinke renovatie. We schreven een tender uit en TR-Care kwam daarbij als beste uit de bus.
   Ze boden een hoge kwaliteit en waren in staat om écht met ons mee te denken."

 • NIEUW: 2-punts tiljuk

  19 juli 2019
  Verantwoord tillen wordt in de zorg alsmaar belangrijker. Ter ondersteuning voor het veilig en comfortabel verplaatsen van een cliënt is het van belang om met het juiste type tiljuk te werken. Daarom presenteren wij u graag ons nieuwe 2-punts tiljuk, met een nieuw design én een snelsluiting waarbij de weegunit er eenvoudig tussen geplaatst kan worden!

 • Onze App is online!

  15 oktober 2018
  Het is eindelijk zover: onze TR-Care App is online! Ter ere van ons 25-jarig jubileum hebben wij een App laten ontwikkelen van ons digitale onderhoudssysteem. Door middel van deze App kunt u binnen no-time storingen doorgeven aan uw hulpmiddel, al uw historie van het product bekijken, een kijkje nemen in de shop, zelf hulpmiddelen te koop zetten, foto’s toevoegen en nog veel meer.

 • De Boerderijdroom van 's Heeren Loo Noorderhaven

  11 oktober 2018
  Noorderhaven is volop in ontwikkeling en is onder andere bezig met het creëren van een Boerderijdroom. Een prachtige droomplek voor jong en oud! De kinderboerderij is al gerealiseerd, maar de speel-en beweegtuin zit nog in de ontwikkelingsfase. De speel-en beweegtuin wordt een plek waar cliënten, medewerkers van ’s Heeren Loo, kinderen en gezinnen uit de buurt elkaar ontmoeten. Mooier kan niet toch?

 • TR-Care 25 jaar!

  10 september 2018
  Meedenken, adviseren en ontzorgen van onze klanten. Daar gaat het ons bij TR-Care vooral om. De afgelopen 25 jaar is er veel veranderd, maar het doel van TR-Care is altijd hetzelfde geweest. Vooroplopen met nieuwe producten en diensten en continu innoveren op basis van de wensen uit de markt. Dat is wat TR-Care nastreeft. Nu en in de toekomst!

 • De nieuwe TR 3200 is leverbaar!

  20 maart 2018
  Op zoek naar een douche-badwagen met voldoende ruimte voor de cliënt, elektrisch verstelbaar én met een prachtig design? Maak kennis met onze nieuwe douche-badwaten TR 3200!

 • Hoogstraat Highlanders volop in training voor De Battle!

  01 mei 2018
  Al een paar maanden zijn De Hoogstraat Highlanders fanatiek aan het trainen in voorbereiding op de HandbikeBattle 2018. De Handbikebattle vindt 16 juni plaats in Oostenrijk, om precies te zijn in het mooie Kaunertal in Tirol. Onze collega Ard Vooren reist is ook dit jaar weer als trajectbegeleider naar Tirol om het team van Revalidatiecentrum De Hoogstraat te versterken.

 • NIEUW: SYST'AM AD-zitkussens

  26 januari 2018
  Wanneer u of uw cliënt langdurig op bed moet liggen of in een (rol)stoel zit, is er een kans dat er  doorligplekken ontstaan. De wonden van decubitus worden veroorzaakt door de druk die langdurig op dezelfde plek op de huid ontstaat. Speciaal voor deze doelgroep hebben wij een nieuwe lijn hulpmiddelen in ons assortiment opgenomen: SYST’AM.  SYST’AM beschikt over een complete serie (Antidecubitus) hulpmiddelen, zoals kussens, matrassen en positioneringhulpmiddelen voor rolstoelgebruikers en bedlegerige patiënten.

 • Project: Zwembad De Helster

  10 oktober 2017
  Sinds 2004 is bekend dat in zwembaden waar roestvrijstaal wordt toegepast, dat tot veiligheidsproblemen kan leiden. Gangbare RVS soorten kunnen in een zwembadruimte onderhevig zijn aan scheurvormende corrosie, mede door chloordampen. Door de scheurvorming verliezen dragende onderdelen zoals ophangelementen hun sterkte en kunnen uiteindelijk bezwijken. In
   Zwembad De Helster hangt sinds kort een plafondliftsysteem in het zwembad dat niet gevoelig is voor deze vorm van aantasting.

 • TR-Care maakt geschiedenis!

  07 april 2017
  TR-Care maakt geschiedenis! Voor het eerst tonen wij onze oplossingen in de gezondheidszorg op de Nederlandse buis. Bekijk het zelf!

 • Project: Adullam Maasheim

  17 februari 2017
  De bouw is zo goed als afgerond! De (nieuwe) bewoners van Maasheim, stichting Adullam gehandicaptenzorg, mochten afgelopen maand eindelijk hun nieuwe woning betreden.
   Maasheim, de nieuwe naam voor de huidige instelling Zuiderheim, Waardheim en logeerhuis De Mantelienge, is een prachtige, nieuwe, maar bovenal opvallende woonlocatie gelegen in Puttershoek. Deze locatie biedt, vanuit christelijke identiteit, zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

 • Project: 's Heeren Loo Wekerom

  30 november 2016
  De bouw is afgerond! De (nieuwe) bewoners van ’s Heeren Loo Wekerom mochten afgelopen week eindelijk hun nieuwe woning betreden. Begin 2016 is ‘s Heeren Loo Zuid-Veluwe begonnen met de bouw van 32 woonplekken. Deze prachtige locatie midden in de bossen van de Veluwe biedt ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met een lichte tot ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking.

 • Mytylschool Gabriël: Karel Pelger

  13 april 2016
  Karel Pelger is fysiotherapeut en preventiemedewerker bij Mytylschool Gabriël in 's-Hertogenbosch. Mytylschool Gabriël biedt kinderen van 4 t/m 20 jaar speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Kinderen met een specialistische ondersteuningsbehoefte worden op deze school ondersteund om het beste uit zichzelf te kunnen halen, zodat zij als volwaardig mens een plek kunnen verwerven binnen onze samenleving. De medewerkers van de school zetten zich hiervoor elke dag weer in met veel plezier, energie en toewijding!

 • Urinezaksnijder, dé oplossing

  11 april 2016
  Hoe kunt u het infectierisico in uw instelling beperken? U maakt misschien al gebruik van een bedpanspoeler, maar hoe worden urine- en katheterzakken verwerkt? 
  Wij hebben voor u de oplossing, zowel kleinschalig (met optie urinezakschaar in de bedpanspoeler) als grootschalig (een aparte machine voor het knippen en desinfecteren van urine- en katheterzakken). 

 • Lianne Sterk: 's Heeren Loo regio Rivierenland

  08 maart 2016
  Lianne Sterk is beleidsmedewerker bij ’s Heerenloo regio Rivierenland. Deze instelling, die door heel Nederland verspreid zit, helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. TR-Care is leverancier en adviseur voor de zorghulpmiddelen bij 's Heerenloo regio Rivierenland.