Nieuws

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

 • NIEUW: Huuroverzicht in uw Portaal!

  Sinds kort hebben wij een nieuwe button toegevoegd: de VERHUUR button. Zo heeft u altijd overzicht van de hulpmiddelen die u via ons huurt. Alle belangrijke informatie rondom uw huur-hulpmiddelen wordt vanaf nu digitaal vastgelegd en inzichtelijk gemaakt in uw Portaal. Alle wijzigingen worden direct getoond, zodat u altijd over up-to-date informatie beschikt.

 • Informatie omtrent Coronavirus (Covid-19)

  Afgelopen maandag heeft de regering besloten om strenge maatregelen te treffen in verband met het Coronavirus. Wij als ondersteunend bedrijf in de zorg nemen deze richtlijnen meer dan serieus. Niet alleen om de verspreiding van het virus in Nederland tegen te gaan, maar ook zeker omdat een groot deel van onze klanten een verhoogd risico heeft. 

 • Samenwerking met Stichting Bio

  “Vier en een half jaar geleden begon ik als directeur bij Bio en startte gelijk met een flinke renovatie. We schreven een tender uit en TR-Care kwam daarbij als beste uit de bus. Ze boden een hoge kwaliteit en waren in staat om écht met ons mee te denken."

 • PROJECT: 's Heeren Loo Apeldoorn

  De afgelopen jaren is er hard gewerkt op de ’s Heeren Loo locatie Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Door nieuwbouw en renovatie van bestaande panden maken zij hun woningen klaar voor de toekomst. Dit gebeurt volgens een vast huisvestingsconcept. Door dit huisvestingsconcept kunnen woningen in de toekomst eenvoudig worden aangepast naar de wensen en behoeften van de bewoners.

 • NIEUW: 2-punts tiljuk

  Verantwoord tillen wordt in de zorg alsmaar belangrijker. Ter ondersteuning voor het veilig en comfortabel verplaatsen van een cliënt is het van belang om met het juiste type tiljuk te werken. Daarom presenteren wij u graag ons nieuwe 2-punts tiljuk, met een nieuw design én een snelsluiting waarbij de weegunit er eenvoudig tussen geplaatst kan worden!

 • Onze App is online!

  Het is eindelijk zover: onze TR-Care App is online! Ter ere van ons 25-jarig jubileum hebben wij een App laten ontwikkelen van ons digitale onderhoudssysteem. Door middel van deze App kunt u binnen no-time storingen doorgeven aan uw hulpmiddel, al uw historie van het product bekijken, een kijkje nemen in de shop, zelf hulpmiddelen te koop zetten, foto’s toevoegen en nog veel meer.

 • TR-Care 25 jaar!

  TR-Care 25 jaar!
  Meedenken, adviseren en ontzorgen van onze klanten. Daar gaat het ons bij TR-Care vooral om. De afgelopen 25 jaar is er veel veranderd, maar het doel van TR-Care is altijd hetzelfde geweest. Vooroplopen met nieuwe producten en diensten en continu innoveren op basis van de wensen uit de markt. Dat is wat TR-Care nastreeft. Nu en in de toekomst!

 • De Boerderijdroom van 's Heeren Loo Noorderhaven

  Noorderhaven is volop in ontwikkeling en is onder andere bezig met het creëren van een Boerderijdroom. Een prachtige droomplek voor jong en oud! De kinderboerderij is al gerealiseerd, maar de speel-en beweegtuin zit nog in de ontwikkelingsfase. De speel-en beweegtuin wordt een plek waar cliënten, medewerkers van ’s Heeren Loo, kinderen en gezinnen uit de buurt elkaar ontmoeten. Mooier kan niet toch?

 • De nieuwe TR 3200 is leverbaar!

  Op zoek naar een douche-badwagen met voldoende ruimte voor de cliënt, elektrisch verstelbaar én met een prachtig design? 
  Maak kennis met onze nieuwe douche-badwagen TR 3200!

 • Hoogstraat Highlanders volop in training voor De Battle!

  HandbikeBattle 2018
  Al een paar maanden zijn De Hoogstraat Highlanders fanatiek aan het trainen in voorbereiding op de HandbikeBattle 2018. De Handbikebattle vindt 16 juni plaats in Oostenrijk, om precies te zijn in het mooie Kaunertal in Tirol. Onze collega Ard Vooren reist is ook dit jaar weer als trajectbegeleider naar Tirol om het team van Revalidatiecentrum De Hoogstraat te versterken.

 • NIEUW: SYST'AM AD-zitkussens

  Zitkussens en Positioneringhulpmiddelen voor (rol)stoelen
  Wanneer u of uw cliënt langdurig op bed moet liggen of in een (rol)stoel zit, is er een kans dat er  doorligplekken ontstaan. De wonden van decubitus worden veroorzaakt door de druk die langdurig op dezelfde plek op de huid ontstaat. Speciaal voor deze doelgroep hebben wij een nieuwe lijn hulpmiddelen in ons assortiment opgenomen: SYST’AM.  SYST’AM beschikt over een complete serie (Antidecubitus) hulpmiddelen, zoals kussens, matrassen en positioneringhulpmiddelen voor rolstoelgebruikers en bedlegerige patiënten.

 • Project: Zwembad De Helster

  Veiligheid in zwembaden
  Sinds 2004 is bekend dat in zwembaden waar roestvrijstaal wordt toegepast, dat tot veiligheidsproblemen kan leiden. Gangbare RVS soorten kunnen in een zwembadruimte onderhevig zijn aan scheurvormende corrosie, mede door chloordampen. Door de scheurvorming verliezen dragende onderdelen zoals ophangelementen hun sterkte en kunnen uiteindelijk bezwijken. In Zwembad De Helster hangt sinds kort een plafondliftsysteem in het zwembad dat niet gevoelig is voor deze vorm van aantasting.

 • Project: Adullam Maasheim

  Maasheim: een prachtig, unieke woonlocatie gelegen in Puttershoek
  De bouw is zo goed als afgerond! De (nieuwe) bewoners van Maasheim, stichting Adullam gehandicaptenzorg, mochten afgelopen maand eindelijk hun nieuwe woning betreden. Maasheim, de nieuwe naam voor de huidige instelling Zuiderheim, Waardheim en logeerhuis De Mantelienge, is een prachtige, nieuwe, maar bovenal opvallende woonlocatie gelegen in Puttershoek. Deze locatie biedt, vanuit christelijke identiteit, zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

 • Persbericht: ROPOX badkamerhulpmiddelen

  Nieuwe badkamerhulpmiddelen bij TR-Care
  Voor het eerst in Nederland toont TR-Care op de vakbeurs Zorgtotaal 2017 een nieuwe lijn badkamerhulpmiddelen van de Deense fabrikant Ropox voor onder andere instellingen, ziekenhuizen en voor toepassing in de thuiszorg.

 • Persbericht: plafondlift met sensortechnologie

  TR-Care presenteert:
  Plafondliftsysteem met sensortechnologie
  Verantwoord tillen wordt in de zorg alsmaar belangrijker. Om rug, nek en schouders van zorghulpverleners te ontlasten, presenteert TR-Care daarom op de vakbeurs Zorgtotaal 2017 haar innovatieve plafondliftsysteem met ‘sensor motion’.

 • TR-Care maakt geschiedenis!

  TR-Care maakt geschiedenis! Voor het eerst tonen wij onze oplossingen in de gezondheidszorg op de Nederlandse buis. Bekijk ons item!

 • Project: 's Heeren Loo Wekerom

  De bouw is afgerond! De (nieuwe) bewoners van ’s Heeren Loo Wekerom mochten afgelopen week eindelijk hun nieuwe woning betreden. Begin 2016 is ‘s Heeren Loo Zuid-Veluwe begonnen met de bouw van 32 woonplekken. Deze prachtige locatie midden in de bossen van de Veluwe biedt ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met een lichte tot ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking.

 • Huren kan ook!

  Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig voor behandeling, verpleging, revalidatie of zorg?
  Bij TR-Care kunt u niet alleen hulpmiddelen kopen, maar ook huren!
   

 • Mytylschool Gabriël: Karel Pelger

  Karel Pelger is fysiotherapeut en preventiemedewerker bij Mytylschool Gabriël in 's-Hertogenbosch. Mytylschool Gabriël biedt kinderen van 4 t/m 20 jaar speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Kinderen met een specialistische ondersteuningsbehoefte worden op deze school ondersteund om het beste uit zichzelf te kunnen halen, zodat zij als volwaardig mens een plek kunnen verwerven binnen onze samenleving. De medewerkers van de school zetten zich hiervoor elke dag weer in met veel plezier, energie en toewijding!

 • Urinezaksnijder, dé oplossing

  Hoe kunt u het infectierisico in uw instelling beperken? U maakt misschien al gebruik van een bedpanspoeler, maar hoe worden urine- en katheterzakken verwerkt? 
  Wij hebben voor u de oplossing, zowel kleinschalig (met optie urinezakschaar in de bedpanspoeler) als grootschalig (een aparte machine voor het knippen en desinfecteren van urine- en katheterzakken). 

 • Lianne Sterk: 's Heeren Loo regio Rivierenland

  Lianne Sterk is beleidsmedewerker bij ’s Heerenloo regio Rivierenland. Deze instelling, die door heel Nederland verspreid zit, helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. TR-Care is leverancier en adviseur voor de zorghulpmiddelen bij 's Heerenloo regio Rivierenland.

 • Ons nieuwe pand! Dé sleutel naar maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Let op! Per 1 februari is ons nieuwe telefoonnummer 085 485 83 90 en komt onze postbus te vervallen! Lees meer