Nieuws

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

 • TR-Care 25 jaar!

  TR-Care 25 jaar!
  Meedenken, adviseren en ontzorgen van onze klanten. Daar gaat het ons bij TR-Care vooral om. De afgelopen 25 jaar is er veel veranderd, maar het doel van TR-Care is altijd hetzelfde geweest. Vooroplopen met nieuwe producten en diensten en continu innoveren op basis van de wensen uit de markt. Dat is wat TR-Care nastreeft. Nu en in de toekomst!

 • TR trakteert!

  TR-Care bestaat 25 jaar en dat willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vanaf het begin is TR-Care  transferspecialist en daarom ontvangt u de komende 25 dagen 10% extra korting op onze tilliften MARY & CATHY. Wees er dus snel bij!

   

 • Wij staan op de Support beurs!

  Save the date: 30 mei-2 juni - Support Beurs 2018

  Nederlands belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking – waaronder mensen met een fysieke beperking en senioren – hun familieleden, begeleiders, mantelzorgers en betrokken (zorg)professionals. 

 • VACATURE | service & onderhoudsmonteur

  Heb jij passie voor techniek en werk je graag in een klein, professioneel gedreven team?
  Of ken je iemand in je omgeving bij wie deze functie perfect zou passen? Laat het ons weten!

 • Kom jij onze binnendienst versterken?

  Wil je jezelf ontwikkelen en werk je graag in een klein, gedreven en professioneel team?

  Ben jij op zoek naar een veelzijdige, afwisselende job? Ben jij een talent in planning en organisatie en vind je het een uitdaging om klanten zo goed mogelijk te adviseren van begin tot eind? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven!

 • De nieuwe TR 3200 is leverbaar!

  Op zoek naar een douche-badwagen met voldoende ruimte voor de cliënt, elektrisch verstelbaar én met een prachtig design? 
  Maak kennis met onze nieuwe douche-badwagen TR 3200!

 • Hoogstraat Highlanders volop in training voor De Battle!

  HandbikeBattle 2018
  Al een paar maanden zijn De Hoogstraat Highlanders fanatiek aan het trainen in voorbereiding op de HandbikeBattle 2018. De Handbikebattle vindt 16 juni plaats in Oostenrijk, om precies te zijn in het mooie Kaunertal in Tirol. Onze collega Ard Vooren reist is ook dit jaar weer als trajectbegeleider naar Tirol om het team van Revalidatiecentrum De Hoogstraat te versterken.

 • NIEUW: SYST'AM AD-zitkussens

  Zitkussens en Positioneringhulpmiddelen voor (rol)stoelen
  Wanneer u of uw cliënt langdurig op bed moet liggen of in een (rol)stoel zit, is er een kans dat er  doorligplekken ontstaan. De wonden van decubitus worden veroorzaakt door de druk die langdurig op dezelfde plek op de huid ontstaat. Speciaal voor deze doelgroep hebben wij een nieuwe lijn hulpmiddelen in ons assortiment opgenomen: SYST’AM.  SYST’AM beschikt over een complete serie (Antidecubitus) hulpmiddelen, zoals kussens, matrassen en positioneringhulpmiddelen voor rolstoelgebruikers en bedlegerige patiënten.

 • Project: Zwembad De Helster

  Veiligheid in zwembaden
  Sinds 2004 is bekend dat in zwembaden waar roestvrijstaal wordt toegepast, dat tot veiligheidsproblemen kan leiden. Gangbare RVS soorten kunnen in een zwembadruimte onderhevig zijn aan scheurvormende corrosie, mede door chloordampen. Door de scheurvorming verliezen dragende onderdelen zoals ophangelementen hun sterkte en kunnen uiteindelijk bezwijken. In Zwembad De Helster hangt sinds kort een plafondliftsysteem in het zwembad dat niet gevoelig is voor deze vorm van aantasting.

 • Project: Adullam Maasheim

  Maasheim: een prachtig, unieke woonlocatie gelegen in Puttershoek
  De bouw is zo goed als afgerond! De (nieuwe) bewoners van Maasheim, stichting Adullam gehandicaptenzorg, mochten afgelopen maand eindelijk hun nieuwe woning betreden. Maasheim, de nieuwe naam voor de huidige instelling Zuiderheim, Waardheim en logeerhuis De Mantelienge, is een prachtige, nieuwe, maar bovenal opvallende woonlocatie gelegen in Puttershoek. Deze locatie biedt, vanuit christelijke identiteit, zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

 • Persbericht: ROPOX badkamerhulpmiddelen

  Nieuwe badkamerhulpmiddelen bij TR-Care
  Voor het eerst in Nederland toont TR-Care op de vakbeurs Zorgtotaal 2017 een nieuwe lijn badkamerhulpmiddelen van de Deense fabrikant Ropox voor onder andere instellingen, ziekenhuizen en voor toepassing in de thuiszorg.

 • Persbericht: plafondlift met sensortechnologie

  TR-Care presenteert:
  Plafondliftsysteem met sensortechnologie
  Verantwoord tillen wordt in de zorg alsmaar belangrijker. Om rug, nek en schouders van zorghulpverleners te ontlasten, presenteert TR-Care daarom op de vakbeurs Zorgtotaal 2017 haar innovatieve plafondliftsysteem met ‘sensor motion’.

 • TR-Care maakt geschiedenis!

  TR-Care maakt geschiedenis! Voor het eerst tonen wij onze oplossingen in de gezondheidszorg op de Nederlandse buis. Bekijk ons item!

 • Nieuw: ROPOX

  ROPOX  |   sanitaire hulpmiddelen
  TR-Care breidt haar assortiment uit met een nieuwe lijn in hoogte verstelbare sanitaire hulpmiddelen: ROPOX. Praktisch, functioneel en een mooi design!

 • Uitbreiding TR-Team!

  Door onze voortdurende groei, hebben wij niet één, maar twee nieuwe collega’s die ons team komen versterken: Martijn en Ard. Wie zijn zij? En wat spreekt hen aan in hun werk?
  Tijd voor een kennismaking!

 • Project: 's Heeren Loo Wekerom

  De bouw is afgerond! De (nieuwe) bewoners van ’s Heeren Loo Wekerom mochten afgelopen week eindelijk hun nieuwe woning betreden. Begin 2016 is ‘s Heeren Loo Zuid-Veluwe begonnen met de bouw van 32 woonplekken. Deze prachtige locatie midden in de bossen van de Veluwe biedt ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met een lichte tot ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking.

 • Huren kan ook!

  Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig voor behandeling, verpleging, revalidatie of zorg?
  Bij TR-Care kunt u niet alleen hulpmiddelen kopen, maar ook huren!
   

 • Gezocht: Service & Onderhoudsmonteur

  GEZOCHT! Wegens groei aan werkzaamheden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van ons serviceteam. Als Service & Onderhoudsmonteur ben je samen met een collega dagelijks onderweg naar instellingen verspreid door heel Nederland. Op locatie verzorg je het totale hulpmiddelenpakket van onderhoud en keuring. Zo zorg jij ervoor dat zorginstellingen blijven draaien. Hiervoor is affiniteit met onze doelgroep, deskundigheid en technische vaardigheden op hoog niveau noodzakelijk.

 • NIEUW: Mobiele Stoelweegschaal

  Veilig, comfortabel en in een prettige zithouding uw cliënt wegen. Onze ergonomische stoelweegschaal ondersteunt u daarbij. De stoel is voorzien van een duidelijk afleesbaar display en heeft afzonderlijk van elkaar opklapbare armleuningen en een opklapbare voetensteun.

 • Mytylschool Gabriël: Karel Pelger

  Karel Pelger is fysiotherapeut en preventiemedewerker bij Mytylschool Gabriël in 's-Hertogenbosch. Mytylschool Gabriël biedt kinderen van 4 t/m 20 jaar speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Kinderen met een specialistische ondersteuningsbehoefte worden op deze school ondersteund om het beste uit zichzelf te kunnen halen, zodat zij als volwaardig mens een plek kunnen verwerven binnen onze samenleving. De medewerkers van de school zetten zich hiervoor elke dag weer in met veel plezier, energie en toewijding!

 • Urinezaksnijder, dé oplossing

  Hoe kunt u het infectierisico in uw instelling beperken? U maakt misschien al gebruik van een bedpanspoeler, maar hoe worden urine- en katheterzakken verwerkt? 
  Wij hebben voor u de oplossing, zowel kleinschalig (met optie urinezakschaar in de bedpanspoeler) als grootschalig (een aparte machine voor het knippen en desinfecteren van urine- en katheterzakken). 

 • Nieuw: aankleed- en behandeltafels

  TR-Care heeft haar assortiment uitgebreid met aankleed- en behandeltafels. Deze tafels zijn speciaal ontwikkeld voor het aankleden en/of behandelen van cliënten.

 • Lianne Sterk: 's Heeren Loo regio Rivierenland

  Lianne Sterk is beleidsmedewerker bij ’s Heerenloo regio Rivierenland. Deze instelling, die door heel Nederland verspreid zit, helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. TR-Care is leverancier en adviseur voor de zorghulpmiddelen bij 's Heerenloo regio Rivierenland.

 • Nieuw in ons assortiment!

  TR-Care heeft haar assortiment uitgebreid met 2 nieuwe producten! Een praktische, mooi vormgegeven douche-toiletstoel en een compacte, kwalitatief hoge douche-badwagen.

 • Het nieuwe Mary elektrisch kanteljuk

  Het vernieuwde tiljuk wordt per heden op elke nieuwe Mary tillift met elektrische kanteljuk gemonteerd. Wat maakt het dat dit tiljuk is vernieuwd? 

 • Langer thuis wonen? Geen probleem!

  Er bestaan veel misverstanden bij de aanschaf van een plafondtillift. Eén misverstand is dat een plafondlift in veel gevallen duurder is in vergelijking met een verrijdbare tillift. 

  Dit misverstand willen we graag uit de wereld helpen. TR-Care biedt overzichtelijke pakketprijzen, zodat u precies weet wat u vooraf betaald bij het aanschaffen van een plafondlift.

 • Ons nieuwe pand! Dé sleutel naar maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Let op! Per 1 februari is ons nieuwe telefoonnummer 085 485 83 90 en komt onze postbus te vervallen! Lees meer