TR-Care 25 jaar!


Meedenken, adviseren en ontzorgen van onze klanten.

Daar gaat het ons bij TR-Care vooral om. De afgelopen 25 jaar is er veel veranderd, maar het doel van TR-Care is altijd hetzelfde geweest. Vooroplopen met nieuwe producten en diensten en continu innoveren op basis van de wensen uit de markt. Dat is wat TR-Care nastreeft. Nu en in de toekomst!


Terug in de tijd..
Van importeur en installateur zijn we uitgegroeid tot een full-servicebedrijf, waarin persoonlijk contact en het meedenken met de klant centraal staan. 
De klant staat bij ons iedere dag voorop. Van ontwerp en inrichting tot onderhoud; in alle fasen van een project willen we graag naast onze klanten staan, onze kennis delen en ze ondersteunen bij het leveren van optimale zorg. En het liefst verrassen we ze dan door ze nog nét een beetje meer te bieden.

Hart voor de klant
Al 25 jaar zet TR-Care zich in voor snelle, flexibele service van zorghulpmiddelen om optimale zorg te kunnen garanderen. Niet voor onszelf, maar voor de klant. Een aantal verhalen van onze gewaardeerde klanten hebben wij gebundeld en samengebracht in een speciaal jubileummagazine.
In dit magazine maakt u ook kennis met onze medewerkers, komen onze belangrijkste leveranciers aan het woord en vertellen wij u graag over ons meesterwerk: het TR-Portaal.

Bekijk onze folder online!


Of vraag de folder hier aan!