VACATURE | service- & storingsmonteur

Heb jij passie voor techniek en werk je graag in een klein, professioneel gedreven team? Kom bij TR-Care werken!

Wegens groei aan werkzaamheden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van ons serviceteam. Als Service & Storingsmonteur ben je samen met een collega dagelijks onderweg naar zorginstellingen en ziekenhuizen verspreid door heel Nederland. Om zorghulpmiddelen te leveren, maar ook om storingen te verhelpen. Zo zorg jij ervoor dat zorginstellingen blijven draaien!

Takenpakket

In je takenpakket zit onder andere het onderhouden en repareren van zorghulpmiddelen in zorginstellingen. Hiervoor is affiniteit met onze doelgroep, deskundigheid en technische vaardigheden op hoog niveau noodzakelijk.

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega?

Wij willen dat onze klanten de best mogelijke hulpmiddelen en ondersteuning krijgen voor hun zorgomgeving. Daarom bieden wij talentvolle mensen een aantrekkelijke werkomgeving waar ze met plezier kunnen werken. We stimuleren de professionele ontwikkeling van medewerkers, geven ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Want we streven iedere dag naar de beste oplossing. 

  • Je hebt een (technische) MBO opleiding afgerond
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig
  • Je vindt het leuk om klanten te verrassen en bent klantvriendelijk
  • Je hebt affiniteit met de zorgbranche
  • Je woont binnen een straal van 50 km van Veenendaal.

Geïnteresseerd? 

Ben je technisch, gedreven en wil jij je net als ons gepassioneerde team iedere dag opnieuw met energie inzetten voor onze klanten? Mail je cv en motivatie naar info@tr-care.nl, t.a.v. Eric Verdaasdonk.
Je hoort heel snel van ons!