Project: 's Heeren Loo Wekerom

De bouw is afgerond! De (nieuwe) bewoners van ’s Heeren Loo Wekerom mochten afgelopen week eindelijk hun nieuwe woning betreden. Begin 2016 is ‘s Heeren Loo Zuid-Veluwe begonnen met de bouw van 32 woonplekken. Deze prachtige locatie midden in de bossen van de Veluwe biedt ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met een lichte tot ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking.

Installatie plafondliften

De nieuwe woningen zijn gebouwd volgens het vaste huisvestingsconcept, ontwikkeld door 's Heeren Loo. In samenwerking met cliënten, ouders en verwanten, begeleiders en deskundigen heeft s’ Heeren Loo ervoor gezorgd dat de woningen voldoen aan de zorgvraag en de wensen van de (nieuwe) bewoners .
TR-Care heeft hierin de belangrijke taak gehad om op de juist manier te adviseren en mee te denken met verschillende trajecten, zoals het installeren van plafondliftsystemen.
Naast de installatie van de plafondliften heeft TR-Care ook het vertrouwen gekregen voor de levering van de overige zorghulpmiddelen, zoals hoog-laag baden, douche-toiletstoelen, douche-badwagens en wandbeugels. Ook tijdens dit traject stonden de wensen en behoeften van de toekomstige bewoners centraal.

s’ Heeren Loo Wekerom: van harte gefeliciteerd en veel plezier met de nieuwe woningen en het gebruik van de nieuwe hulpmiddelen!

Klik hier voor meer foto's.