Tip van TR-Care!

Makkelijker draaien in bed?

Het draaien en verplaatsen van een zorgvrager in bed is fysiek een zware handeling en vraagt veel activiteit van de nek-en schouderspieren. Deze handeling kan aanzienlijk makkelijker worden gemaakt als er gebruik wordt gemaakt van het WendyLett glijlakensysteem. Het WendyLett vervangt het beddengoed, waardoor de zorgvrager al op het glijlaken ligt. Hierdoor hoeft deze niet aangebracht en weggehaald worden, wat tijd en fysieke belasting van zorggever scheelt. Door het glijmateriaal dat is verwerkt in de glijlakens zijn zorgvragers makkelijk te positioneren en de extra stof maakt het mogelijk om de zorgvrager eenvoudig te draaien, zonder overbelasting van schouder en nekspieren.

Wanneer gebruik je Wendylett?

WendyLett is bedoeld voor zorgvragers die problemen hebben met draaien in bed. De gladde, zijdeachtige kern, maakt het draaien van de zorgvrager mogelijk met minimale inspanningen. Zijwaarts glijden is nu makkelijker, zonder dat de zorgvrager risico loopt uit het bed te vallen. Dit komt door het anti-glij materiaal aan beide kanten van het laken. Het materiaal voorkomt ook dat de zorgvrager in bed naar beneden glijdt.

 De WendyLett familie bestaat uit drie verschillende WendyLett lakens

  • WendyLett is een satijnen glijlaken en een onderlaken, te combineren met:
  • WendyLett2Way, een treklaken voor zijdelings glijden, of:
  • WendyLett4Way, een glij-/treklaken voor horizontaal en verticaal glijden.

Wat heb je nodig?

Om eenvoudig het juiste WendyLett product of combinatie aan producten te vinden voor uw situatie, is de WendyLett Keuzehulp ontwikkeld. Met dit eenvoudige stappenplan komt u tot de passende WendyLett oplossing voor makkelijker draaien en positioneren in bed. Klik hier om de Wendylett Keuzehulp te openen.

Wilt u meer informatie? Of wilt u het uitproberen?
Neem contact met ons op! info@tr-care.nl of bel naar ons: 0085 485 8390.