VACATURE | Installatiemonteur plafondliften

Vanwege de toenemende vraag naar plafondliften zijn wij in de regio Putten/Harderwijk/Garderen op zoek naar een:

Installatiemonteur plafondliften

Vandaag start jouw dag direct bij de klant. De middag ervoor heb je je materialen al geladen in Veenendaal en de laatste instructies met planner/werkvoorbereider Raimond doorgenomen. Samen met je collega monteur zet je met precisie het traject uit dat je gaat monteren. Vandaag is dat een uitgebreid plafondtilliftsysteem door de hele zorginstelling, dat kan evenzo goed de volgende keer een tilliftsysteem in alleen de verzorgingsruimte zijn. Na de montage verwerk je de hulpmiddelen die je hebt gemonteerd direct in het TR-Care Portaal, zodat het voor de klant en de binnendienst ook duidelijk is waar ze zijn geplaatst. Aan het einde van de dag, als je weer richting huis rijdt, bel je met Raimond om de dag door te spreken en je voor te bereiden op de dag van morgen. Voldaan sluit je jouw bus af en bedenk je je dat je het leuk vindt dat er morgen weer een compleet andere klus op je programma staat.

Heb jij passie voor techniek en affiniteit met de zorg? Wil je jezelf ontwikkelen en werk je graag in een klein, gemoedelijk team dat onderling goed en direct contact heeft? Dan zoeken wij jou! Je wordt onderdeel van het montage & installatieteam dat plafondtilliften, bedpanspoelers en aangepast sanitair installeert en repareert. Een veelzijdige, afwisselende job! Naast dat je plafondtilliften installeert bij zorginstellingen, ziekenhuizen en particulieren ga je soms ook op pad om storingen op te lossen. Zo zorg jij ervoor dat het zorgpersoneel ongehinderd haar werk kan blijven doen.

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega?

 • Je bent ons visitekaartje op locatie. Daarom verwachten wij dat jij een (liefst blijvende) positieve indruk achterlaat na jouw bezoek en het zorgpersoneel met een glimlach achterlaat.
 • Je vindt het net zo belangrijk als wij om persoonlijk contact te hebben met je klant en voor hen de vaste contactpersoon te zijn. Jij houdt van korte lijnen, bent flexibel en helpt klanten snel.
 • Je hebt MBO-niveau, werktuigbouwkundig inzicht en ervaring in de techniek zodat ons hoge kwaliteitsniveau blijft gewaarborgd.
 • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voelt je betrokken bij onze klanten in de zorgwereld. Daarom rust je niet eerder dan dat de klant meer dan tevreden is en is gedaan wat is afgesproken. Service op maat leveren is jouw tweede natuur.
 • Je laat je niet snel uit het veld slaan als de planning verandert of wanneer er iets tegenzit.
 • Je gaat vaak met z’n tweeën op pad, maar je kunt ook heel goed zelfstandig werken.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B zodat je collega ook een keer kan uitrusten.
 • Je bent woonachtig in de directe omgeving van Putten/Harderwijk/Garderen.

TR-Care – Zorgt ervoor. Wij bieden jou:

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een collegiaal team met gepassioneerde collega’s.
 • Een gezond, dynamisch bedrijf dat altijd in ontwikkeling is.
 • Een aantrekkelijke werkomgeving waar je met plezier kunt werken
 • Uitdaging en afwisseling in je werk bij zowel zorginstellingen als particulieren, in nieuwbouw maar ook in bestaande bouw.
 • Een professionele ontwikkeling met ruimte voor eigen verantwoordelijkheid.

Lijkt dit jou wat? Neem dan contact op met ons via sbrandt@tr-care.nl en stuur je cv met motivatie t.a.v. Stephanie Brandt. Je hoort dan snel van ons. Wil je eerst meer weten? Bel dan met 085-485 83 90. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

TR-Care
TR-Care is een dynamisch bedrijf dat altijd in ontwikkeling is. Wij willen dat onze klanten de best mogelijke hulpmiddelen en ondersteuning krijgen voor hun zorgomgeving. Daarom bieden we talentvolle mensen een aantrekkelijke werkomgeving waar ze met plezier kunnen werken. We stimuleren de professionele ontwikkeling van medewerkers, geven ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Want we streven iedere dag naar de beste oplossing.