Onze App is online!

Het is eindelijk zover: onze TR-Care App is online!
Ter ere van ons 25-jarig jubileum hebben wij een App laten ontwikkelen van ons digitale onderhoudssysteem. Door middel van deze App kunt u in no time storingen doorgeven aan uw hulpmiddel, al uw historie van het product bekijken, een kijkje nemen in de shop, zelf hulpmiddelen te koop zetten, foto’s toevoegen en nog veel meer.


Altijd uw informatie bij de hand
Het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met de ontwikkeling en het vormgeven van de Mijn TR-Care App. We hebben informatie uit het veld verzameld en deze geprobeerd te verwerken in de nieuwe App. Wij hopen je met deze App nog duidelijker te kunnen informeren en enthousiast te maken voor ons TR-Care Portaal!

Voordelen? Uw complete hulpmiddelenpark op zak!
De App werkt efficient, snel, nauwkeurig en is zeer gebruiksvriendelijk. Door middel van de App verbeteren wij onze werkwijze en u heeft altijd inzicht in uw complete hulpmiddelenpark. De App maakt het mogelijk om per locatie en per afdeling hulpmiddelen te zoeken en te rapporteren. Een storing melden terwijl u bij het hulpmiddel staat? Het kan nu gemakkelijk via de App. U kunt zelfs foto's meesturen van het kapotte onderdeel waardoor wij nog sneller kunnen schakelen!

We staan nooit stil
Een App is nooit af. We gaan ook de komende tijd door met de ontwikkeling van de App. Bezoek de TR-Care App dus regelmatig om op de hoogte te blijven! 

Naam App: Mijn Office Heart
Nu te vinden in de App Store en Play Store!