Informatie omtrent Coronavirus (Covid-19)

Afgelopen maandag heeft de regering besloten om strenge maatregelen te treffen in verband met het Coronavirus. Wij als ondersteunend bedrijf in de zorg nemen deze richtlijnen meer dan serieus. Niet alleen om de verspreiding van het virus in Nederland tegen te gaan, maar ook zeker omdat een groot deel van onze klanten een verhoogd risico heeft. 

Uw en onze veiligheid staat voorop

Samen met onze fabrikanten en importeurs hebben wij maatregelen genomen ter bescherming van onze klanten en medewerkers om de continuïteit van onze werkzaamheden zo goed mogelijk te waarborgen. Laten we vooropstellen dat de gezondheid van onze klanten en personeel natuurlijk de hoogste prioriteit heeft. Daarom houden wij de adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten en zijn de nodige maatregelen getroffen.

Belangrijke informatie met betrekking tot onze dienstverlening:

✅ Wij zijn nog steeds op de gebruikelijke wijze telefonisch bereikbaar (085-4858390) en uw orders kunt u plaatsen via info@tr-care.nl.
✅ Momenteel is ons TR-Team (zowel onze monteurs als de adviseurs) volledig operationeel. Wij doen er alles aan om de hulpmiddelen op tijd te leveren en waar nodig u te ondersteunen
✅ Op dit moment hebben wij voldoende voorraad van zorghulpmiddelen, waardoor snelle levering zoals u van ons gewend bent nog steeds mogelijk is.
✅ Reparaties van hulpmiddelen doen wij niet in het bijzijn van bewoners. Wij zorgen dat we gepaste afstand nemen!
✅ Wij hebben onze adviseurs gevraagd om af te zien van klantbezoeken en klanten de komende weken telefonisch of via e-mail te contacteren. Uiteraard zijn zij wel beschikbaar voor noodgevallen of dringende situaties. Hierbij geldt wel dat er van tevoren contact opgenomen wordt om te kijken of er geen verhoogd risico is m.b.t. Corona.
✅ Iedereen van ons personeel die zich niet 100% fit voelt blijft thuis. Ook al is het 'slechts' een snotneus of verkoudheidje. Veiligheid gaat boven alles.

Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere (of terugtredende) maatregelen in verband met het Coronavirus, informeren we u via onze website.

Het team van TR-Care