Informatie omtrent Coronavirus (Covid-19)

Inmiddels is het alweer een aantal maanden geleden dat de overheid strenge maatregelen heeft getroffen vanwege het Coronavirus. Wij als ondersteunend bedrijf in de zorg nemen deze richtlijnen nog steeds meer dan serieus. Niet alleen om de verspreiding van het virus in Nederland tegen te gaan, maar ook zeker omdat een groot deel van onze klanten een verhoogd risico heeft. 

Uw en onze veiligheid staat voorop

Samen met onze fabrikanten en importeurs hebben wij maatregelen genomen ter bescherming van onze klanten en medewerkers om de continuïteit van onze werkzaamheden zo goed mogelijk te waarborgen. Laten we vooropstellen dat de gezondheid van onze klanten en personeel natuurlijk de hoogste prioriteit heeft. Daarom houden wij de adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten en zijn de nodige maatregelen getroffen.

Belangrijke informatie met betrekking tot onze dienstverlening:

✅ Reparaties van hulpmiddelen doen wij niet in het bijzijn van bewoners. Wij zorgen dat we gepaste afstand nemen!
✅ Iedereen van ons personeel die zich niet 100% fit voelt blijft thuis. Ook al is het 'slechts' een snotneus of verkoudheidje. Veiligheid gaat boven alles.
✅ Voor en na elke repatatie of handeling desinfecteren wij onze handen.

Goed nieuws!
Wij gaan weer van start met het jaarlijkse onderhoud!

Het gebruik van goede hulpmiddelen is essentieel en maakt het mogelijk iedere dag weer zo goed mogelijk zorg te verlenen aan mensen die het nodig hebben. Om onveilige situaties te voorkomen, zullen wij vanaf nu weer gaan starten met het jaarlijkse onderhoud aan uw hulpmiddelenpark. Uiteraard in overleg met u, en alleen wanneer dit veilig is en wanneer de locatie volledig Coronavrij is. 

Onze ervaren servicemonteurs voeren het onderhoud planmatig en geborgd uit volgens vaste protocollen, met strikte hygiënemaatregelen en conform de ‘social distancing’ richtlijnen. Zo bent u ervan verzekerd dat wij veilig werken!

Het team van TR-Care