VACATURE | Afleveraar Zorghulpmiddelen

Afleveraar gezocht met technische skills voor het bezorgen van zorghulpmiddelen!

Elke ochtend start je vanaf onze locatie in Veenendaal. Je pakt een bak verse koffie, spreekt wat collega’s en helpt je collega’s van het magazijn bij het laden van jouw bakwagen. Intussen bekijk je jouw route. Vanmorgen ga je op verschillende locaties van een zorginstelling liften afleveren. Je zorgt ervoor dat de liften op de juiste plaats in de zorginstelling worden afgeleverd, klaar zijn voor gebruik en neemt oude liften mee terug. Nadat je hiermee klaar bent, breng je de oude liften terug naar Veenendaal. Onderweg word je gebeld door onze planner: een klant heeft met spoed een bed uit het depot nodig. Gelukkig was je net onderweg naar de zaak waar je het bed ophaalt en vervolg je je weg naar de klant. Je helpt de klant met het bed op de juiste plaats zetten en zet de lattenbodem vast. In een andere ruimte kom je jouw collega’s van het montageteam tegen. Zij zijn baden aan het plaatsen en vragen jou om te helpen. Je belt even met je planner. Aan het eind van de dag rijd je weer richting Veenendaal en spreek je met de planning de dag door plus de dag van morgen. Onze klanten kunnen iedere dag op jou rekenen.

Zit jij graag op de weg en vind je het leuk veel verschillende mensen te ontmoeten in een ‘zorgomgeving’? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou. Wij zijn op zoek naar een afleveraar met technische skills die zijn steentje wil bijdragen aan een betere zorg in Nederland!

In deze functie lever je dagelijks zorghulpmiddelen af bij zorginstellingen en ziekenhuizen verspreid door heel Nederland. Jij zorgt ervoor dat de juiste hulpmiddelen op de juiste tijd en op de juiste plaats zijn. Hiervoor is affiniteit met onze doelgroep, deskundigheid en technisch inzicht nodig.

Jouw werk bestaat niet alleen uit het afleveren van zorghulpmiddelen, maar je wisselt je werkzaamheden af met het beladen van de bakwagen samen met de magazijnmedewerkers en het ondersteunen van het montageteam (o.a. bedden, baden en bedpanspoelers).

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega?

 • Je bent ons visitekaartje op locatie. Daarom verwachten wij dat jij een (liefst blijvende) positieve indruk achterlaat na jouw bezoek en het zorgpersoneel met een glimlach achterlaat.
 • Je hebt MBO-niveau, technisch inzicht en ervaring in de techniek zodat ons hoge kwaliteitsniveau blijft gewaarborgd.
 • Naast het afleveren van zorghulpmiddelen, kun je deze middelen installeren en eventuele (kleine) technische storingen verhelpen.
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.
 • Je denkt mee met de klant en bent flexibel.
 • Je hebt een passie voor rijden, bent klantvriendelijk en positief ingesteld.

Misschien wel net zo belangrijk, wat mag je van ons verwachten?

 • Salaris o.b.v. opleiding tussen € 2.500 en € 3.000 bruto o.b.v 40 uur. 
 • Een collegiaal team met gepassioneerde collega’s.
 • Een gezond, dynamisch bedrijf dat altijd in ontwikkeling is.
 • Genoeg ruimte voor vakantie met 25 vakantiedagen.
 • Mogelijkheden tot het volgen van een opleiding of cursus.
 • Bij wederzijds enthousiasme teken jij binnen no time een vast contract!

Lijkt dit jou wat? Neem dan contact op met ons en stuur je cv met motivatie t.a.v. Stephanie Brand naar sbrand@tr-care.nl. Je hoort dan snel van ons. Wil je eerst meer weten? Bel dan met 085-485 83 90.