VACATURE | Afleveraar Zorghulpmiddelen

Afleveraar gezocht voor het bezorgen van zorghulpmiddelen!

Ben jij een aanpakker en wil jij elke dag een steentje bijdragen aan betere zorg in Nederland? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou. Wij zijn op zoek naar een afleveraar zorghulpmiddelen!
In deze functie zal je dagelijks zorghulpmiddelen afleveren bij zorginstellingen en ziekenhuizen verspreid door heel Nederland. Jij zorgt ervoor dat de juiste hulpmiddelen op de juiste tijd en op de juiste plaats zijn. Hiervoor is affiniteit met onze doelgroep, deskundigheid en technisch inzicht nodig!Je functioneert niet enkel als afleveraar, maar je wisselt je werkzaamheden af met het beladen van het voertuig samen met de magazijnmedewerkers en het ondersteunen van het montageteam (o.a. bedden, baden en bedpanspoelers).

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega?

  • Je hebt technisch inzicht, bent flexibel en zelfstandig
  • Je bent representatief, sociaal en communicatief vaardig
  • Je bent in bezit van rijbewijs B
  • Je bent klantvriendelijk en vindt het leuk om klanten te verrassen

Misschien wel net zo belangrijk, wat mag je van ons verwachten?

TR-Care is een dynamisch bedrijf dat altijd in ontwikkeling is. Wij willen dat onze klanten de best mogelijke hulpmiddelen en ondersteuning krijgen voor hun zorgomgeving. Daarom bieden we talentvolle mensen een aantrekkelijke werkomgeving waar ze met plezier kunnen werken. We stimuleren de professionele ontwikkeling van medewerkers, geven ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Want we streven iedere dag naar de beste oplossing.

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een gezellig, professioneel en gedreven team

Is deze functie iets voor jou? 

Dan hopen we dat jij onze nieuwe afleveraar wordt! Stuur een e-mail met je CV en motivatie naar info@tr-care.nl, tav Simon Innemee. Je hoort snel van ons!