Het Portaal

Alle hulpmiddelen in uw Portaal

Goed beheer van hulpmiddelen is een continu proces. Het is van belang om snel en eenvoudig zicht te hebben in uw totale outillage.TR-Care heeft een tool ontwikkeld die u dat noodzakelijke inzicht, controle en grip geeft. Alle belangrijke informatie rondom uw hulpmiddelen wordt digitaal vastgelegd en inzichtelijk gemaakt in ons Portaal. Alle wijzigingen worden direct getoond, zodat u altijd over up-to-date informatie beschikt.

Alles in uw Portaal

Het portaal geeft u de mogelijkheid alles digitaal te bekijken, te volgen, te controleren en te bewerken. Met het Portaal kan op diverse stappen worden ingezoomd en kan op individueel niveau (locatie, hulpmiddel) de diepte in gegaan worden. 

Door middel van selecties kunt u op simpele wijze snel overzichten genereren van alle middelen en kan ook de status van afzonderlijke middelen separaat worden opgeroepen. 

Onze medewerkers werken ook met dit volledig digitale Portaal. Voor u is ieder moment van de dag inzichtelijk wat TR-Care doet voor u en uw hulpmiddelen. U ziet direct de status van reparaties, onderhoud, aantal middelen in depot, status van hulpmiddelen etc. Het Portaal biedt ook de mogelijkheid om direct via deze digitale weg al uw verzoeken in te dienen bij TR-Care. Of het nu gaat om een reparatie aanvraag of een melding voor het depot. Alles is real-time te bekijken.

Wilt u meer informatie? 
Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

vraag een offerte aan

Advies nodig?

TR-Care helpt u graag de beste keuze te maken door te kijken naar uw persoonlijke situatie. Neem contact met ons op voor advies.

Neem contact op