Ze is er eindelijk: EMMY!

Onze nieuwe kolomlift

De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met de ontwikkeling van onze nieuwe passief translerende tillift. De ontwikkeling van onze nieuwe lift is gebaseerd op de feedback van ergotherapeuten, die vanuit hun eigen ervaring weten wat belangrijk is voor de cliënt en voor hun zelf. Op deze manier weten wij zeker dat de lift aansluit op de wensen van de gebruikers. Belangrijke uitgangspunten zijn dat de verzorgende voldoende bewegingsvrijheid heeft, de kolomlift eenvoudig en licht in gebruik is en ergonomisch verantwoord!

Stijlvol design 

De afgelopen jaren is ons assortiment tilliften uitgegroeid tot een complete lijn, waarbij wij voor elke situatie een passende oplossing kunnen bieden. Met haar grote reikwijdte (26-176 cm), goede kwaliteit wielen en haar mooie design past de nieuwe kolomlift perfect bij onze andere hulpmiddelen! De nieuwe kolomlift kenmerkt zich door haar goede stabiliteit, de eenvoudige bediening en haar mooie, eenvoudige vormgeving. De ronde vormen zorgen voor een prachtig, stijlvol en modern ontworpen design én voor veilig gebruik.

En we noemen haar...

EMMY

Op de ZorgTotaal 2019 hebben wij een oproep aan u gedaan om mee te denken voor een naam voor onze nieuwe kolomlift. Wij hebben zoveel reacties gekregen, daar zijn we erg blij mee en hadden wij niet verwacht. Bedankt hiervoor!

Door de vele inzendingen konden wij uit een groot aantal namen kiezen. De meest passende, originele naam voor deze tillift is: EMMY. Onze nieuwe kolomlift gaat vanaf nu door het leven als EMMY!

Wilt u meer informatie over EMMY? Of wilt u de nieuwe lift uitproberen?
Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer!