VEINEdagen | 28 & 29 juni

Heeft u er al van gehoord, de VEINEdagen?

Het begon allemaal in 2015, bij de oprichting van het VEINE magazine; de initiatiefnemers wilden vooral een positief blad met informatie en inspiratie voor ouders van kinderen met een beperking. Het uitgangspunt van het Veine magazine is informeren en daarom hebben zij besloten om in 2018 een VEINE beurs te organiseren. Een beurs met impact, waar bezoekers geïnformeerd en geïnspireerd worden. Een beurs dat je niet mag missen als ouders van kinderen met een beperking!

Wanneer: 28 & 29 juni 2019
Waar: Evenementhal Gorinchem
Entreekosten: Gratis
Parkeerkosten: € 2,00 per dagWaarom u langs moet komen…

Het doel van de VEINEdagen is om positieve en praktische handvatten mee te geven aan ouders om hun kinderen met een beperking nog beter te begeleiden en te stimuleren tot ontwikkeling. Wij denken dat ontwikkeling en comfort gelukkig maken. En elk kind of volwassene met een beperking verdient het gelukkig te zijn. De VEINEdagen is een ontmoetingsplek tussen professionals uit de zorg en ouders van en met (jongvolwassen) kinderen met een beperking. Wat beweegt hen? Wat hebben zij nodig? Hoe kunnen we hen nog meer faciliteren, adviseren en inspireren? 

TR-Care: present!

TR-Care is ook aanwezig! Op 28 & 29 juni zijn we te vinden in de Evenementenhal in Gorinchem. Wij zullen u laten zien wat wij voor (jong)volwassenen met een beperking kunnen doen, waar we ze bij kunnen helpen en hoe wij het leven makkelijker en leuker kunnen maken.

Aanmelden? Klik snel verder!