VACATURE | Wie durft het aan?

Afleveraar gezocht voor het bezorgen van zorghulpmiddelen!

Ben jij een aanpakker en wil jij elke dag een steentje bijdragen aan betere zorg in Nederland? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou. Wij zijn op zoek naar een bezorger/afleveraar, ter versterking van ons serviceteam. In deze functie zal je dagelijks zorghulpmiddelen afleveren bij zorginstellingen en ziekenhuizen verspreid door heel Nederland. Zo zorg jij ervoor dat zorginstellingen blijven draaien. Hiervoor is affiniteit met onze doelgroep, deskundigheid en technisch inzicht nodig!

Je functioneert niet enkel als bezorger, maar je wisselt je werkzaamheden af met het beladen van het voertuig samen met de magazijnmedewerkers en het ondersteunen van het montageteam (o.a. bedden, baden en bedpanspoelers).

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega?

  • Je hebt technisch inzicht  
  • Je bent representatief, sociaal en communicatief vaardig
  • Je bent flexibel en zelfstandig
  • Je bent in bezit van rijbewijs B
  • Je vindt het leuk om klanten te verrassen en bent klantvriendelijk
  • Woonachtig in een straal van 20 km van Ede

Maar misschien wel net zo belangrijk…
Wat mag je van ons verwachten?

TR-Care is een dynamisch bedrijf dat altijd in ontwikkeling is. Voor de verkoop en levering van hulpmiddelen voor mensen die zorgafhankelijk zijn, en voor merkonafhankelijk onderhoud van zorghulpmiddelen, is TR-Care hét juiste adres. Wij willen dat onze klanten de best mogelijke hulpmiddelen en ondersteuning krijgen voor hun zorgomgeving. Daarom bieden we talentvolle mensen een aantrekkelijke werkomgeving waar ze met plezier kunnen werken. We stimuleren de professionele ontwikkeling van medewerkers, geven ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Want we streven iedere dag naar de beste oplossing.

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een gezellig team en goede collegialiteit onderling

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande tekst? Ben je gedreven en wil jij je net als ons gepassioneerde team iedere dag opnieuw met energie inzetten voor onze klanten? Dan hopen we dat jij onze nieuwe bezorger wordt!

Stuur een e-mail met je CV en motivatie naar info@tr-care.nl, tav Eric Verdaasdonk.
Je hoort snel van ons!