VACATURE | Technische medewerkers

Vakwerk leveren en samen uitdagingen aangaan, dat is TR-Care

Ben jij een aanpakker en wil jij elke dag een steentje bijdragen aan betere zorg in Nederland? Dan is TR-Care het perfecte bedrijf voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar technische medewerkers, ter versterking van ons service- & onderhoudsteam.

Onze technische medewerkers zijn dagelijks onderweg naar zorginstellingen en ziekenhuizen verspreid door heel Nederland. Om zorghulpmiddelen te leveren, maar ook om storingen te verhelpen en jaarlijks onderhoud uit te voeren. Zo zorgen wij er samen voor dat zorginstellingen blijven draaien. Hiervoor is affiniteit met onze doelgroep, deskundigheid en technisch inzicht heel belangrijk!

Wat verwachten wij van een nieuwe collega?

Op de eerste plaats ben jij een doener die graag met zijn handen werkt. Hard werken en teamwork zijn voor jou vanzelfsprekend. En net als je collega’s ben jij niet vies van een uitdaging en lever je graag vakwerk af.

  • Je hebt technisch inzicht  
  • Je bent representatief, sociaal en communicatief vaardig
  • Je bent flexibel en zelfstandig
  • Je bent in bezit van rijbewijs B
  • Je vindt het leuk om klanten te verrassen en bent klantvriendelijk

Maar misschien wel net zo belangrijk, wat mag je van ons verwachten?

TR-Care is een dynamisch bedrijf dat altijd in ontwikkeling is. Wij willen dat onze klanten de best mogelijke hulpmiddelen en ondersteuning krijgen voor hun zorgomgeving. Daarom bieden we talentvolle mensen een aantrekkelijke werkomgeving waar ze met plezier kunnen werken. We stimuleren de professionele ontwikkeling van medewerkers, geven ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Want we streven iedere dag naar de beste oplossing.

Erkend leerbedrijf

TR-Care is erkend als leerbedrijf. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige stagiairs voor verschillende studierichtingen op mbo, hbo en universitair niveau. Hoe jouw stage bij ons eruitziet, bepaal je voor een groot deel zelf. Meestal duurt een stage een half jaar en maak je deel uit van een afdeling die aansluit bij jouw studierichting. De vorm van je stage hangt verder af van je studiefase en de wensen van TR-Care. Bij TR-Care krijg je een ruime stagevergoeding, reiskostenvergoeding en goede stagebegeleiding. In ruil daarvoor ga je hard aan de slag, in een leuke en inspirerende werkomgeving. Jij leert van ons en wij van jou.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande tekst? Ben je technisch, gedreven en wil jij je net als ons gepassioneerde team iedere dag opnieuw met energie inzetten voor onze klanten? Solliciteer dan direct!

Stuur een e-mail met je CV en motivatie naar info@tr-care.nl, tav Eric Verdaasdonk.
Je hoort snel van ons!