Save the date: 12-14 maart 2019

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? 
Kom naar de Support beurs! U kunt zich nu gratis aanmelden!

Zorgtotaal is hét platform voor professionals werkzaam in de intra- en extramurale zorg. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om de zorg voor uw patiënten en cliënten te verbeteren. TR-Care draagt ook graag haar steentje bij aan optimaliseren van de zorg. Benieuwd hoe we dat doen? Wij leggen het u graag uit op onze stand 09B090.

Hulpmiddelenbeheer van TR-Care als totaalpakket dat ontzorgt
Kom 14-16 maart naar Utrecht voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Kom kennis maken met ons TR-Team en met ons nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken en innovaties. Centraal dit jaar staat ons Hulpmiddelenbeheer.
Onze visie is om u als zorginstelling maximaal te ontzorgen met ons onderhoud, keuringen en klantenportaal. Wij stellen alles in het werk om uw hulpmiddelen optimaal te laten aansluiten bij de gebruikers en het zo lang mogelijk operationeel houden van het totale park binnen de landelijke normeringen. Goed beheer van hulpmiddelen is een continu proces. Een belangrijk proces waar TR-Care de ideale oplossing voor heeft!

In één dag ben u weer helemaal op de hoogte van ons meest complete aanbod.
Wij ontmoeten u graag op onze stand!

WAT: Zorgtotaal 2019, stand 09B090
WAAR: Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht
WANNEER: 12-14 maart

U kunt zich hier gratis aanmelden!

Voor wie niet wachten kan en eerder al kennis wil maken met onze producten, bel of mail ons gerust!
0854858390  |  info@tr-care.nl