Mary HD: maximaal tilgewicht met behoud van gebruiksgemak!

De Mary en de Cathy tilliften zijn al enkele jaren zeer succesvol. Uit evaluaties blijkt dat u deze liften waardeert omdat ze prima hanteerbaar zijn, makkelijk verrijdbaar en bovendien onderhoudsvriendelijk.

We zien in de afgelopen jaren een toename van zorg aan de zwaardere cliënten en patiënten. Er is een behoefte aan een lift die geschikt is om deze cliënten veilig en ergonomisch te kunnen tillen en verplaatsen. Als een plafondlift niet voorhanden is, worden oplossingen gezocht met een verrijdbare lift.Mary tillift

Na intensief onderzoek en ontwikkelen hebben we een state of the art product ontwikkeld voor de zwaardere cliënt. Wij  presenteren u met trots de nieuwe MaryHD. Deze  tillift is gemaakt voor comfortabel en ergonomisch tillen tot maximaal 300kg!

De Mary HD  heeft uiteraard de zelfde prestaties op gebied van verrijdbaarheid en gebruiksgemak. De Mary HD manoeuvreert makkelijk onder de bedden en rolstoelen. Zeker wanneer de werkruimte beperkter is. Neem contact op met uw accountmanager voor een demonstratie of bel onze binnendienst voor meer informatie. Ze vertellen u graag meer over de liften en bijbehorende tilbanden.