Biothlon 2019 | Ren, rol of loop jij mee?

Sporten maakt gelukkig. En nog gelukkiger wanneer je er een goed doel mee steunt! Zaterdag 1 juni organiseert Stichting Bio voor het vierde jaar op rij het hardloopevent Biothlon. Met dit hardloopfestijn wordt er geld opgehaald voor Stichting Bio, hét vakantiepark voor gezinnen met een (comlex) gehandicapt kind.

Iedereen kan meedoen met de Biothlon, ook als je een beperking hebt! Je kunt kiezen voor een afstand van 3, 5 of 10 kilometer, en voor de echte pro is er een 15 kilometer-route. Het TR-Team rent mee voor Stichting Bio, jij ook? Schrijf je nu in!

Stichting Bio: hét vakantiepark in Nederland waar gezinnen met een gehandicapt kind sámen vakantie kunnen vieren

Het Bio Vakantieoord is een vakantiepark gelegen in de bossen bij Arnhem voor gezinnen met een (complex) gehandicapt kind. In 2018 kwamen er ruim 1.200 gezinnen hun vakantie doorbrengen. Voor gezinnen met een gehandicapt kind is op vakantie gaan niet vanzelfsprekend. Simpelweg omdat de nodige aanpassingen en hulpmiddelen in de meeste gangbare vakantiewoningen ontbreken. Het Bio Vakantieoord geeft deze gezinnen de kans om een betaalbare vakantie te vieren in aangepaste vakantiebungalows met aanvullende toegespitste voorzieningen. Nu eens zonder dat de handicap leidend is, biedt Bio voor het hele gezin originele activiteiten om samen te lachen, te ontspannen en avonturen te beleven!

Meer informatie over Stichting Bio? Bezoek de website!